Combina frigorifica LG GBB60NSYFE – Reviw si specificatii tehnice

      LG GBB60NSYFE este o combina frigorifica premium care va face uitate toate problemele tale intampinate la vechiul model, un sistem de racire care va asigura un climat optim pentru garanta astfel o pastrare de lunga durata a alimentelor de la interior. Cei de la Lg practic s-au intrecut pe ei insisi, reusind prin acest model sa puna dispozitie o serie de tehnologii care vor facilita un consum energetic foarte redus, racire integrata rapida, controlata electronic din zona panoului de comanda, sisteme care pe baza unor senzori montati la interior vor modifica temperatura punctual, astfel incat indicele termic sa fie unul constant in tot volumul sau. 

      Combina frigorifica LG GBB60NSYFE va fi remarcata si la exterior, un design premium care include materiale de calitate, si aici vorbim de mare parte inox, care este foarte bine prelucrat, cu linii curbate care sugereaza eleganta, un element de care nu poate lipsi din nici o bucatarie. Zona de acces frigider si congelator sunt bine delimitate, accesul fiind separat, folosind doua usi dedicate. In partea superioara se regaseste un panoul de control, care va putea fi folosit  pentru reglarea indicelui termic de la interior. 

       Sistemul Multi Airflow ofera posibilitatea distribuirii aerului rece prin mai multe orificii prevazute in dreptul fiecarui nivel al rafturilor. Astfel este asigurat un climat propice, cu o temperatura constanta in tot interiorul combinei frigorifice. Umiditatea excesiva din alimente se evapora si apoi se condenseaza pe grila, in loc sa se acumuleze in jurul alimentelor, mentinand astfel echilibrul optim de umiditate la interior. 

Imagini pentru Multi Airflow

       Dimensiunea acesteia ii permite sa fie integrata cu usurinta oriunde, chiar si in apartamentele de dimensiuni mai mici, inaltimea maxima fiind de 2 metri. Cu o capacitate maxima de 343 litri, ai parte de un spatiu suficient de mare astfel incat sa pozitionezi la interior o multime de alimente, atat in zona de frigider cat si congelator. Frigiderul pozitionat in zona superioara ii revine 250 litri in timp ce pentru congelator este disponibil 93 de litri.

       Tehnologia cu racire No Frost impiedica formarea ghetii la interior in timp, astfel ca nu mai esti nevoit sa apelezi la vechile obiceiuri in care erai pus in fata momentului in care trebuia sa dezgheti intreaga combina. Aceasta reprezinta o garantie in plus la faptul ca alimentele tare vor fi protejate impotriva inghetului iar consumul energetic al combinei va fi unul moderat. Dealtfel LG GBB60NSYFE este o combina destul de economica, incadrata in clasa de consum A+++ pentru care valorile medii pentru acest standard este de aproximativ 0.49 kW/h.

        Frigiderul aflat in partea superioara este impartit ca spatiu pe 3 nivele de rafturi realizate din sticla rezistenta securizata. Sistemul Multi Air Flow impiedica imprastierea mirosurilor de la un nivel la altul si mai are si un rol antibacterian. Usa frigiderului este prevazuta cu mai multi suporti de diferite dimensiuni in dreptul fiecarui nivel de rafturi, zona in care poti pozitiona alimente de dimensiuni mai mici sau bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este acela special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, la o temperatura ideal constanta care ofera o dezhidratare minima in timp. LG a modernizat suportul pentru vin astfel incat sa poate sa sustina pana la cinci sticle de vin simultan.

 

       Sistemul NatureFRESH de la LG include trei functii care mentin prospetimea alimentelor un timp mai indelungat: FRESH Balancer, FRESH Converter si NatureFRESH Cooling. Sertarul FRESH Balancer de la LG este echipat cu un comutator simplu care regleaza umiditatea optima pentru pastrarea prospetimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai indelungat.

 

         Congelatorul ofera un spatiu adecvat in limita a 93 de litri pentru 3 nivele de rafturi unde poti depozita alimente de toate tipurile. Acesta are o capacitate de congelare de pana la 9 Kg in timp de 24 de ore.  Sistemul inteligent Smart Diagnosis va identifica erorile care por aparea in timpul functionarii combinei si iti va trimite pe afisajul LED diverse coduri eroare care au solutie in cartea tehnica. 

         Sistemul de iluminare interioara pe baza de becuri LED va fi mai mult decat suficient pentru o iluminare completa si pentru a-ti oferi o intreaga vizune a ansamblului de la interior atunci cand conditiile de luminozitate externe sunt reduse. In cazul unei pene de curent, combina frigorifica LG GBB60NSYFE reuseste sa mentina interiorul rece pana la 16 ore fapt ceea ce identifica si aspectul unei bune izolatii la interior.

       Cu programul Smart Diagnosis de la LG va permite sa remediati cu usurinta orice defectiune. Reprezentantii centrului de asistenta LG pot diagnostica rapid la telefon majoritatea problemelor, economisind timpul si cheltuiala unei vizite de service in timpul programului dvs incarcat.

       Compresorul Inverter Liniar este o noua tehnologie revolutionara patentata de catre cei de la Lg care asigura o economie substantiala in ceea ce priveste controlul optim al temperaturii. Astfel produsele alimentare de la interior sunt pastrate optim pentru o perioada de timp mai indelungata fara a interveni procesul de alterare. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, LG GBB60NSYFE fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 37 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

             Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica LG GBB60NSYFE, 343 l, Full No Frost, Clasa A+++, H 200 cm, Inox Combina frigorifica LG GBB60NSYFE, 343 l, Full No Frost, Clasa A+++, H 200 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *