Combina frigorifica Gorenje RK6191AW o solutie excelenta pentru pastrarea de lunga durata

         Deoarece vechea combina frigorifica nu mai dadea randamentul dorit, iar acum vara parca si consumul se dublase, am decis ca e cazul sa fac un upgrade si sa achizitionez combina frigorifica Gorenje RK6191AW. Gorenje RK6191AW este o combina frigorifica incapatoare si eficienta, aflata in topul celor mai vandute, datorita pretului foarte mic. Pot spune ca si acest lucru a contat in alegerea facuta, mi-a placut ca este simpla la exterior, raceste bine, iar consumul fata de cea veche, este simtitor mai mic. 

      Gorenje RK6191AW este o combina frigorifica modesta ca si functii, dar destul de spatioasa si bine organizata la interior. Detine un volum net de 321 litri, care se imparte in spatiul de racire si spatiul de congelare. Fiind incadrata in clasa energetica A+, consuma cu pana la 24% mai putina energie, fata de alte combine frigorifice din clasa A. 

       Functia reversibila a usilor iti permite sa le montezi in functie de limitele de spatiu ale locuintei tale, astfel incat sa se deschida, fie spre dreapta sau spre stanga. Combina nu ocupa spatiu foarte mare, are o inaltime de 185 cm, fiind usor de montat in interiorul unui apartament. Culoarea alba a acesteia se va potrivi excelent cu peretii deschisi ai apartamentului si pastreaza astfel o nota de luminozitate pentru locatia unde va fi instalata.

      Problema cu dezghetul combinei se reduce simtitor, mai ales ca tehnologia Frost Less reduce formarea ghetii la interior cu pana la 50%. Acest lucru este determinat de o circulatie eficienta a curentilor de aer reci de la interior, spatiilor aerisite, lucru care intr-un final va duce la un consum mai mic de energie si mai putin stress la curatarea interiorului. 

     Frigiderul combinei frigorifice Gorenje RK6191AW pune la dispozitie un volum net de 225 litri. Putem spune ca este unul dintre frigiderele incorporate voluminoase. In partea de jos, ca orice combina frigorifica respectabila, detine un compartiment inchis in care fructele si legumele isi vor pastra proprietatile mult mai bine si pe o durata indelungata. Asta daca nu cumva le uitati in pungi. Pastrarea lor in pungi va produce condens si vegetalele se vor strica rapid. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. Pentru alimente foarte mari, combina dispune de un compartiment de mari dimensiuni, de tip XXL SpaceBox.

      Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Acesta beneficiaza de sistemului HumidityControl care face posibila reglarea nivelului de umiditate in mod independent fata de restul frigiderului. Fructele si legumele raman proaspete pentru o perioada de timp mai lunga. 

       In partea de congelator vei gasi un spatiu de pana la 96 litri, care este impartit de doua rafturi suprapuse care fac posibila obtinerea unei congelari rapide pentru alimentele tale intr-un timp relativ scurt. Eficienta in timp pentru congelator este de 4.5 Kg in decurs de 24 de ore.

      Pentru atingerea scopului, si anume de a avea la interior un ecosistem cu un consum cat mai mic, s-a optat dotarea acesteia cu sistem de iluminare pe baza pe becuri LED

      Combina frigorifica Gorenje RK6191AW este capabila sa pastreze alimentele in conditii perfecte, pana la 30 ore, in cazul in care se intrerupe curentul electric. Deasemena in timpul functionarii, combina se remarca prin calitatea de a fi un aparat destul de silentios, aproape insesizabil cand functioneaza, avand un nivel al zgomotului de numai 40 dB. In timpul functionarii, combina frigorifica Arctic da dovada de silentiozitate, astfel incat sa nu deranjeze linistea casei tale.

Recomandare:

       Garantia inclusa este de 2 ani iar transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 321 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 321 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *