Combina frigorifica Daewoo RN-308NW performante racire excelente

        Daca inca detii un model vechi de frigider sau combina sunt sigur ca la un interval de timp esti nevoit sa o decongelezi, deoarece performante la racire scade iar consumul energetic este unul mai mare. Acum poti uita de toate aceste neajunsuri alegand combina frigorifica Daewoo RN-308NW, un model care te va face sa uiti de vechile probleme deoarece dispune de sistem de racire No Frost care va impiedica formarea de gheata atat pentru zona congelator cat si frigider. 

        Daewoo RN-308NW este o combina frumoasa, de culoare alba, care are urmatoarele dimensiuni 187 x 59.5 x 65 cm. Spatiu de depozitare de la interior este unul destul de voluminos si insumeaza aproximativ 305 litri, aceasta fiind indeajuns de mare pentru a deservi unei familii mai numeroase. Aspectul generat de aliajele din care este construita de culoare preponderent alb impune un nou stil bucatariei tale, modern si elegant, care se potriveste perfect cu noile tendinte de design interior ale anului 2016.

       Spatiul de la interior este foarte bine organizat si cuprinde mai multe compartimente de depozitare in limita celor 305 litri, cat este volumul total al combinei. Frigiderul este structurat pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care poti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 

       Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul.

         Per total combina frigorifica Daewoo este bine optimizata din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ (aproximativ 397 kWh/an). Atunci cand combina frigorifica nu este incarcata la capacitate maxima poti apela si la functiile de economisire energie.

         Pentru siguranta ta si buna functionare a acesteia, vei avea la indemana mai multe functii interesante printre altele:- sistem antibacterian – elimina eficient mirosurile neplacute de la interior si mentine un mediu curat si fara bacterii, – filtru impotriva mirosurilor – aerul de la interior este recirculat si introdus printr-un filtru eficient pentru ca mancarea sa nu prinda miros neplacut,- Cycle balancing – ajuta la reducerea nivelului de zgomot.

        Este dotata si cu sistem avertizare usa deschisa care se va activa in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de un minut. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Daewoo RN-308NW fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 42 dB). 

Recomandare:

         Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de: aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Daewoo RN-308NW 305 l, Clasa A+, No Frost, H 187 cm, White

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *