Combina frigorifica Arctic AK60355NFE+ – Review si pareri personale

       Piata electrocasnicelor produse de romanii de la Arctic este intr-o continua schimbare in ultima vreme, iar acest lucru este evident prin aparitia unor noi modele, mult mai bine dotate tehnic, cu o constructie solida si functii care sa ofere utilizatorului posibilitatea de a obtine performantele dorite intr-un timp cat mai scurt. Combina frigorifica Arctic AK60355NFE+ este un model nou aparut pe piata care se identifica purtand aceste valori, este un model actual care prezinta multe avantaje referitor la dotari, fiind disponibila la un pret accesibil. Avantajele tin atat de exterior unde putem observa un nou design, mult mai modern, consola digitala de selectie mod de lucru, doua usi se acces la interior si un volum masurabil de 321 litri, unde vei putea stoca o multime de alimente de dimensiuni cat mai variate.

 

      In partea superioara, pe usa ce face accesul in zona de frigider, se regaseste o consola electronica de unde utilizatorul poate selecta mai multe functii astfel: functie ECO –  reduce consumul de energie electrica daca usa frigiderului nu a fost deschisa timp de 6 ore si alte modificari asupra panoului de control nu au fost aduse. functie Vacanta – ideala in cazul in care esti plecat o perioada buna de timp si nu mai foloseste nimeni frigiderul, functii de super racire si congelare, functie buzzer – activa – iti aminteste ca ai uitat usa frigiderului deschisa. Racirea interioara este asigurata de un sistem pe baza de curenti de aer multidirectionali si de un ventilator care asigura o temperatura constanta peste tot.

 

     Si sub aspectul procesului de racire putem observa numeroase imbunatatiri, acum cu ajutorul sistemului integrat No Frost gheata de la interior nu isi va mai face aparitia deloc, atat in cazul frigiderului cat si congelatorului. Tehnologia activa mentine la interior o temperatura constanta eliminand diferentele termice de la un nivel la altul. 

 

      La interior in zona de frigider, utilizatorul are disponibil 3 rafturi de dimensiuni destul de mari, intrag spatiul putand fi personalizat ca utilitate dupa nevoi pentru a putea face loc la interior pentru alimente de diferite marimi. Usa capata alte 4 suporti pentru pozitionarea comoda a alimentelor de dimensiuni mici sau sticle. n partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.

 

     Congelatorul desi un pic mai mic, ca dimensiune, este si el compartimentat pe 3 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele. Garnitura este una antibacteriana iar uşile sunt reversibile. Capacitatea de congelare a acestei zone frigorifice este de pana la 5 Kg/24 de ore. In plus compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului Fast Freeze ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.

 

      Cele doua usi care inchid incinta de la interior fac o priza buna cu restul frigiderului, inchiderea fiind securizata de prezenta unei garnituri cu proprietati antibacteriene. In timpul functionarii combina frigorifica Arctic AK60355NFE+ se dovedeste a fi destul de silentioasa, iar pe timp de noapte nici nu o bagi in seama cum ca ar functiona. In cazul unei pene de curent, autonomia acesteia pana cand se dezgheata in totalitate este de 17 ore. 

 

Recomandare:

 

       Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

 

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Arctic AK60355NFE+, 321 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *