Combina frigorifica Arctic AK54305+ pret si specificatii tehnice

          Arctic AK54305+ este o combina frigorifica ideala in cazul in care iti doresti un dispozitiv de racire din noua generatie care sa inlocuiasca cu succes vechiul frigider, totul la un pret excelent. Este una din modelele cele mai ieftine, dar in acelasi timp beneficiaza de un raport calitate pret peste masura. La capitolul design nu sunt multe de remarcat, combina frigorifica Arctic AK54305+ fiind un model destul de clasic, care nu prezinta foarte multe elemente de design si noutate, culoarea alba fiind cea predominanta in tot acest aspect.

          Din punct de vedere energetic, acesta este incadrat in clasa de consum A+ avand un consum minim de energie. Arctic AK54305+ se comporta ca un dispozitiv economic, eficient, care nu iti va provoca mari daune in privinta facturii la curent, consumul energetic estimat fiind de aproximativ 267 kWh/an.

           Este o combina frigorifica spatioasa perfecta pentru o familie numeroasa avand un volum total de 305 litri din care 204 litri ii revin frigiderului pozitionat in partea superioara iar restul de 87 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este compartimentat pe 4 rafturi rezistente, care pot fi glisate astfel incat sa poti pune cu usurinta alimente de diferite dimensiuni. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Congelatorul isi face treaba foarte bine avand o capacitate de inghetare de 4 kg la 24 de ore. 

          Daca doresti sa racesti rapid compartimentul frigider sau sa congelezi rapid zona pentru congelator, combina beneficiaza de functiile super congelare si super-racire care folosesc la capacitate maxima resursele tehnice ale aparatului pentru obtinerea unui mediu ideal in cel mai scurt timp cu putinta. 

         In cazul unei pene de curent producatorul garanteaza ca dezghetarea totala a acestuia se va face in 16 ore.  Prospetimea si igiena alimentelor din frigider sunt mentinute si datorita garniturii antibacteriene de pe usa aparatului ce are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si a bacteriilor.

        In timpul functionarii nu vei avea probleme cu zgomotul acesta fiind foarte silentios nivelul de zgomot fiind de numai 54 dB.

Recomandare:

        E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Primesti garantie 3 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 181.2 cm, AlbCombina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 181.2 cm, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *