Ceas Smartwatch Garmin Vivoactive pret si specificatii tehnice

          Garmin Vivoactive este un smartwatch cat se poate de interesant care se potriveste unui stil de viata activ care va alterna cu nevoie de comunicare asa cum se intampla mai mereu in cazul acelora care lucram de dimineata pana seara. Nevoia de a fi mereu conectat la noutate, notificari si tot felul actiuni de pe telefon ne duce in fata momentului in care ne gandim sa achizitionam un Smartwatch, care sa corespuna unor solicitari optime si sa fie disponibil la un pret accesbil. 

         Aplicatiile incorporate pentru sport vor urmari progresul in timp si iti vor stabili de fiecare data noi bariere pe care sa le urmaresti pentru a le depasi. Meniul acestuia poate fi usor costumizabil prin adaugarea de noi ecrane cu aplicatiile favorite. Vei putea vizualiza statistici chiar si in timpul antrenamentelor in aer liber. Ecranul color, de inalta rezolutie cu touchscreen ramane vizibil in lumina directa a soarelui. Notificarile primite din partea acestuia pot fi trecute pe modul vibratie sau iluminare usor intermitenta a ecranului, principalele notificari venind din partea la apelurile primite, texte, e-mail si memento-uri calendaristice de la dispozitive conectate bluetooth. Cei de la Garmin au reusit sa ii integreze acestuia si un Market de aplicatii propriu de unde pe baza unui cont valid vei putea descarca si alte aplicatii la fel de interesante.

Ceas Smartwatch Garmin Vivoactive, Negru

       Smartwatch-ul este o raritate pe piata modelelor de profil mai ales ca beneficiaza de o autonomie standard de pana la 3 saptamani, un adevarat record daca e sa ne raportam la ce exista pe piata acum. Ecranul are o forma dreptunghiulara iar culorile sunt adecvate unei intensitati astfel incat autonomia sa nu fie influentata dar in acelasi timp informatiile sa fie cat mai vizibil utilizatorului. Utilizatorul poate parcurge ecranele cu aplicatii prin comenzi tactile (touchscreen) un ecran submersibil care iti da posibilitatea sa folosesti ceasul chiar si in apa, dar nu mai mult de 1 metru adancime, la 5 ATM.

    Este compatibil atat cu telefoane mobile produse de Apple (> Ios 7) dar si cu cele Android (minim Andoid 4.3) iar o functie interesanta care o gasesc destul de utila estea acea de “Find my Phone” care iti localizeaza telefonul pierdut prn casa. Usor si ultra-subtire, vívoactive este perfect, indiferent daca va aflati la birou, pe terenul de golf sau la alergare. Bateria reincarcabila dureaza pana la 3 saptamani in modul ceas sau pana la 10 ore folosind GPS3, pastrand ceasul pe incheietura mainii si nu la incarcat.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un smartwatch dotat cu o multitudine de functionalitati interesante la cel mai bun pret de pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la o reducere de pret consistenta, acesta avand un discount de 36 % pret la care consider ca este un best buy al momentului: Verifica pret redus

 

Ceas Smartwatch Garmin Vivoactive, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *