Casuta de joaca pentru copii Dohany un pret mic pentru bucuria celui mic

      Copiii iau contact cu lumea exterioara la varste fragede prin intermediul senzatiilor iar asta se vede prin dorinta mare de cunoastere al mediului inconjurator in mod automat. Atfel este important sa asiguri celui mic un spatiu cat mai generos in care sa incluzi fel de fel de elemente grafice si jucarii pentru dezvoltarea sipiritului de observatie, asa cum este si casuta de joaca pentru copii Dohany. 

     Copiii isi formeaza experienta prin atingere. Invata lucruri noi, descopera ce le place sau nu prin ceea ce simt. Le place sa pipaie cu manutele obiectele si astfel invata despre consistenta şi textura. De aceea, casuta de joaca pentru copii Dohany poate fi o alegere inspirata atat pentru baietei cat si fetite, un loc de joaca interesant, care ii va da puteri nebanuite si ii va pune la incercare celui mic imaginatia. 

 

     Casuta are fereastra pe lateral cu obloane, hublou pe spate iar in fata se regaseste 0 portita de intrare.  Aceasta respecta intrutotul si partea de cromatica, fiind consumatoare de culori vesele si materiale de calitate care vor oferi o rezistenta sporita. 

 

    Casuta vine dezasamblata, intro cutie care poseda carticica cu instructiuni, pentru o montare corespunzatoare. Dimensiuni casutei asamblate este de: 113 cm L x 111 cm l si 120 cm inaltime. Este suficient de mare astfel incat la interior sa poata intra orice copil cu varsta de peste 3 ani. 

Recomandare:

 

      Este una din jucariile preferate ale celui mic, un aparat educativ de activitati care ii va stimula atentia celui mic, il va face receptiv la stimuli si il va distra in acelasi timp, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

 

Casuta de joaca pentru copii Dohany, Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *