Cantar de bucatarie Star-Light Slim Touch KSRW-1815, review

La bucatarie, atunci cand doresti sa te bucuri de retete noi pe care le experimentezi, pentru a ajunge la rezultatul mult dorit ai nevoie de un cantar de bucatarie care sa faca toate masuratorile la incrediente. Dupa cum stim, fiecare reteta din cartile de bucate au specificat si gramajul necesar in cazul fiecarui incredient. Mai mult sau mai putin, poate insemna un fail al retetei, asa ca pentru o idee mai buna este necesar utilizarea unui astfel de cantar de bucatarie, cum este si Star-Light Slim Touch KSRW-1815. Pentru a obtine o mancare echilibrata si gustoasa ai nevoie sa cantaresti cu precizie si atentie ingredientele folosite in prepararea ei.

 

     Iti recomand cantarul de bucatarie Star-Light Slim Touch KSRW-1815 ca fiind o alegere interesanta mai ales ca beneficiaza de multe optiuni de memorare si precizie in masurare. Functia memorare va inregistra pana la 10 masuratori din trecut, o optiune importanta daca vrei sa verifici parcursul si rezultatele atinse in timp. Este usor de utilizat fiind dotat cu afisaj LCD, 2 unitati de greutate (g sau lb), 2 unitati de volum (ml sau oz). Este prezent si un indicator pentru supraincarcare sau putere scazuta a baterie si nu in ultimul rand un senzor tensometric de inalta precizie. Interfata de comanda este simpla, fiind alcatuita din doua butoane de comanda situate in jurul afisorului LCD. 

 

      Aparatul cantareste aproximativ 1.5 Kg, este alimentat cu o singura baterie de 1.5 V (inclusa in pachet) iar faptul ca este subtire il face pe acesta sa fie usor depozitat, oriunde un bucatarie.
Recomandare: 

       Cantarul Star-Light Slim Touch KSRW-1815 este un produs rezistent care isi va gasi mereu o utilitate si va da satisfactie la utilizare, disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
Cantar de bucatarie Star-Light Slim Touch KSRW-1815, 5 Kg, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *