Cantar de bucatarie Star-Light Professional KSW-Pro1000 – Review, pret

      Secretul unei mese pregatite ca la carte nu inseamna numai pricepere, uneori chiar si felul cum respecti reteta prin adaugarea incredientelor in cantitatile optime poate duce la acel succes garantat. Asa ca daca pana acum daca nu ai achizitionet un cantar de bucatarie, iti recomand un model care poate fi considerat profesionist, mai exact Star-Light Professional KSW-Pro1000. Ne-am obisnuit de multe ori sa facem totul din ochi dar sunt sigur ca de multe ori cantitatile care sunt consumate de fiecare preparat sunt de multe ori in exces sau nu sunt suficiente. 

      Star-Light Professional KSW-Pro1000 fiind un dispozitiv profesionist, poate fi folosit atat pentru uzul personal cat si in bucatariile unui restaurant sau pensiune unde stim ca mancarea se gateste in cantitati mari. Cu atat mai mult este important gramajul fiecarui incredient in parte. Astfel cantinatea maxima suportata pe care o poate masura este de pana in 5 Kg, totul digital. Aparatul este calibrat astfel incat erata sa fie una nesemnificativa, abaterea avand un procent de +/- 0.5%. Precizia in masurare este de pana la 1 gram. Alaturi de display-ul LED care induca valoarea masurata, acesta beneficiaza de urmatoarele functii: indicator baterie, indicator suprasolicitare, oprire automata, alarma si afisaj temperatura.

      Alimentarea cantarului se face cu ajutorul a 3 baterii de 1.5V. Cantarul nu cantareste mai mult de 1,5 Kg, este un model compact ocupand astfel un spatiu minim in bucataria ta.

Recomandare: 

       Cantarul Star-Light Professional KSW-Pro1000 este un produs rezistent care isi va gasi mereu o utilitate si va da satisfactie la utilizare, disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret


       Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Cantar de bucatarie Star-Light Professional KSW-Pro1000, 5 kg, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *