Canapea extensibila Kring Danny – pret si specificatii de design

       Kring Danny este alegerea perfecta daca vrei sa beneficiezi de confortul unui pat dar in acelasi timp nu doresti sa ocupi inutil spatiu din casa, capacitatea sa de a fi extinsa si apoi retractata fiind solutia inteligenta in cazul spatiilor reduse. Cand vine vorba de a face curatentie, vei putea cu usurinta sa o muti dintr-o parte in alta a case, sau chiar retracta, nu ocupa mult spatiu si este usor de manevrat chiar si de o persoana. 

          O poti muta rapid dintr-o camera in alta avand o greutate de 44 kg si dimensiuni de cca 230 x 90 x 88 cm cm in forma stransa si de 230 x 90 x 88 cm cm pentru forma extinsa. La fel curatenia se poate realiza rapid in jurul ei cat si sub ea, piciorusele inalte oferind un spatiu destul de mare sub ea incat sa incape peria de curatare a aspiratorului.

          Pentru cei pretentiosi, aceasta este disponibila intr-o gama variata de culori, astfe incat sa se potriveasca excelent cu designul casei tale, culoare pereti si restul mobilei. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Canapea Kring Adaggio, PU, Wenge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *