Cafetiera Star-Light CTD-1010TH, pret, pareri (review)

   Ritualul de dimineata include si procedeul de preparare al cafelei,care poate fi unul de durata daca obisnuiesti sa folosesti metodele traditionale folosind un ibric sau canile metalice deasupra focului. Mult mai usor dar si mai sanatos este alegerea unei cafetiere care sa se ocupe de prepararea cafelei. Daca vrei o cafea delicioasa atunci iti recomand sa alegi Star-Light CTD-1010TH. Fiind un model ieftin, nu poti spune ca faci o gaura mare in buget, dar in acelasi timp aduci un confort semnificativ casei tale, procesul de preparare al cafelei fiind unul mult mai simplu si eficient. Cafetiera Star-Light CTD-1010TH este unul dintre cele mai accesibile produse pentru prepararea cafelei macinate. O cafea bine facuta cu acest aparat iti ca aduce zambetul pe buze si iti incanta simturile atunci cand este consumata in cantitati ponderate bineinteles. Daca pentru unii dintre noi cafeaua de dimineata este pur si simplu un tabiet, cei care muncim o consideram motorul zilnic de energie care ne da energia de care avem nevoie pentru a infaptui lucruri marete.

 

 

Cafetiera Star-Light CTD-1010TH, 1000 W, 1 l, Display LCD, Timer, Cana termos, Anti-picurare, Inox

     Cei de la Star-Light au avut grija sa puncteze si la capitolul aspect, astfel ca acest model poate fi vazut ca o solutie excelenta in cadrul bucatariilor moderne, ce doresc sa ofere o experienta completa utilizatorului si sa se completeze ca aspect placut cu celalte aparate electrocasnice din bucatarie. Cu un design modern, dat de materialele de calitate din care aceasta este construita, cafetiera Star-Light CTD-1010TH este o alegere interesanta atat ca pret cat si functii preparare cafea. Este usor de utilizat, intreg procesul de preparare al cafelei fiind unul automatizat.

 

      Panoul de comanda ofera informatiile de care are nevoie orice utilizator, functia de timer – ce stabileste durata de preparare, afisata pe panoul LED central, impreuna cu butoanele care stabilesc intenstatea cafelei si cantitatea de zahar folosita. Nu este nevoie sa parcurgi mereu aceste functii, deoarece aparatul dispune si de functie memorie ce retine setarile cele mai des utilizate pentru a oferi utilizatorului combinatia perfecta alasa de el cel mai des. Deasmenea folosind modul programator, cafeaua va fi gata in timp util la ora stabilita de tine, aparatul fiind pus in functiune la prima ora a dminetii. Te trezesti cu cafeaua gata facuta, cu un miros care te va purta pe varful picioarelor spre bucatarie. 

 

   Cafetiera digitala este suficient de incapatoarea pentru a realiza cu o singura reumplere a recipientului de apa, 3-5 cesti de cafea (in functie de dimensiunea acestora). Cafeaua gata pregatita este retinuta in cana de tip termos, ce respecta aceleasi reguli de culori si material ca restul aparatului, este de culoare argintiu, din inox, iar la interior se regaseste un invelis termoizolant pentru a mentine cafeaua calda si proaspata pentru mai mult timp. Aceasta se poate detasa de aparat si apoi turna in cestile de ceramica. Sistemul anti-picurare îți permite să îți torni o ceașcă de cafea, înainte ca toată cafeaua să fie preparată. Astfel, vei lua vasul, îți pui în cană, iar până nu pui vasul la loc, nu va cădea cafeaua pentru a crea un dezastru, ci doar după ce pui vasul înapoi

 

     Aparatul de cafea Star-Light are o putere de productie de 1000 W si mai are in componenta si un rezervor de apa de capacitate 1 litru. Acesta trebuie alimentat constant la fiecare utilizare. Cand nivelul cafelei macinate este unul redus, sau apa din rezervor s-a terminat, aparatul declanseaza prn trimiterea de semnale luminoase in zona de panou de comanda. Aparatul se opreste automat si nu reporneste decat in conditiile in care necesitatile proprii sunt indeplinite. Apa ce intra in sistem este trecuta printr-un filtru lavabil ce retine impuritatile exterioare.

 

    Sistemul anti-alunecare format din ventize din cauciuc il fixeaza bine pe pozitie astfel incat acesta sa nu se miste de pe loc in timpul procesului la care va fi supus si de la vibratii. 

 

Recomandare:

 

       Eu o folosesc de aproape 2 luni si pot spune ca viata la bucatarie s-a imbunatatit considerabil, astfel ca il recomand oricarei gospodine mai ales ca are un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

       O poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount considerabil care o face un best buy: Verifica pret redus

 

Cafetiera Star-Light CTD-1010TH, 1000 W, 1 l, Display LCD, Timer, Cana termos, Anti-picurare, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *