Brad artificial promo Kring Frosted, pret, specificatii design

    Vine acea perioada din an in care cu totii ne dorim un brad cat se poate de frumos pentru a-l impodobi in perioada sarbatorilor de iarna. Bradul artificial promo Kring Frosted este exemplu cel mai bun daca vrei sa ai alaturi de tine un brad chipes, imbracat foarte bine in coranament, de sus pana jos. Acest brad este realizat dintr-un material de calitate ceea ce nu-i va permite să se distrugă în timpul depozitării. Bradul este disponibil în trei sau mai multe secțiuni articulate. Kring Frosted, cu aspect nins, este gata pentru a fi impodobit imediat ce il primesti acasa. Desi brazii verzi raman preferinta generala a publicului larg, brazii artificiali de culoare alba cu aspect nins si zapada reprezinta o optiune pentru cei care urmaresc un look mai modern si vor sa se indeparteze de clasicul si simplitatea unui brad standard.

 

 

 

       Bradul artificial promo Kring Frosted este o alternativa perfecta la unul natural, mult mai ieftin, dar care arata foarte bine, este inalt, potrivit pentru apartamentele de la bloc. Bradul artificial promo Kring Frosted are aspectul unui brad natural nins, fiind compus din 686 ramuri. Acesta are o inaltime de 180 cm/ 210 cm si este confectionat din materiale ignifuge. 

– Calitate premium;
– Aspect natural de brad nins;
– Suport rezistent de metal;
– Material ignifug;
– Cute depozitare rezistenta;

 

     Constructia este una solida, din PVC, iar inaltimea totala a bradului, impreuna cu suportul este de 180 cm sau de 210 cm, in functie de model. Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate dupa bunul plac, iar la final dupa ce va trebui sa il strangi, ramurile se pot plia foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.

 

     Odata comandat, acesta ajunge in aproximativ 1-2 zile acasa (a ajuns intr-o zi in cazul meu) iar pachetul este format din mai multe entitati care trebuiesc montate conform cu cartea de instructuni. Cei mici au fost foarte entuziasmati cand l-au vazut, dar asta nu e inca nimic, pentru ca urmeaza in scurt timp sa il ornam cu lumini si beteala, specifica sarbatorilor de iarna.

 

Recomandare:

 

       Kring Frosted este o solutie ideala, ieftina si de bun gust, care va aduce din nou spiritul sarbatorile si bucurie in ochii copiilor, un brad aratos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

    Il poti achizitiona zlele acestea avand si o reducere consistenta, pret la care il consider un deal excelent: Verifica pret actualizat

 

Brad artificial promo Kring Frosted, 180 cm, aspect nins, suport metalic, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *