Brad artificial Kring Chicago, flocked tree / cu zapada (review)

   Dacă esti în căutarea unui brad artificial plin de zapadă, brazii din gama flock sunt cea mai bună alegere. Pin puternic, cu varfurile albe creează aspectul unui brad acoperit de zapadă proaspăt căzută. Cu o experiența vasta in domeniu, brandul Kring este specializat în cele mai noi modele și trenduri de piață în domeniul brazilor artificiali. Acest brad este realizat dintr-un material de calitate ceea ce nu-i va permite să se distrugă în timpul depozitării. Bradul este disponibil în trei sau mai multe secțiuni articulate. Kring Chicago, flocked tree decorat cu zapada artificiala si 200 de leduri integrate, este gata pentru a fi impodobit imediat ce il primesti acasa. Desi brazii verzi raman preferinta generala a publicului larg, brazii artificiali de culoare alba flocked tree / cu zapada reprezinta o optiune pentru cei care urmaresc un look mai modern si vor sa se indeparteze de clasicismul si simplitatea unui brad standard.

Brad artificial Kring Chicago, cu aspect nins, 200 leduri integrate, PP, 180 cm, suport metalic

       Bradul artificial Kring Chicago este o alternativa perfecta la unul natural, mult mai ieftin, dar care arata foarte bine, este inalt, potrivit pentru apartamentele de la bloc. Bradul artificial Kring Chicago are aspectul unui brad natural decorat cu led-uri cu lumina calda si acoperit de zapada. Acesta are o inaltime de 180 cm si este confectionat din PP, un material ce ii confera rezistenta in timp. Este format din crengi care pot fi modelate si aranjate, montandu-se in circa 20 de minute, fiind practic, ecologic si durabil. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.


– Calitate premium;
– Aspect natural de brad nins;
– Leduri integrate cu lumina calda;
– Suport rezistent de metal;
– Material ignifug;
– Cute depozitare rezistenta;

 

     Constructia este una solida, din PVC, iar inaltimea totala a bradului, impreuna cu suportul este de 180 cm. Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate dupa bunul plac, iar la final dupa ce va trebui sa il strangi, ramurile se pot plia foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.

 

     Odata comandat, acesta ajunge in aproximativ 1-2 zile acasa (a ajuns intr-o zi in cazul meu) iar pachetul este format din mai multe entitati care trebuiesc montate conform cu cartea de instructuni. Cei mici au fost foarte entuziasmati cand l-au vazut, dar asta nu e inca nimic, pentru ca urmeaza in scurt timp sa il ornam cu lumini si beteala, specifica sarbatorilor de iarna.

 

Recomandare:

 

    Kring Chicago este o solutie ideala, ieftina si de bun gust, care va aduce din nou spiritul sarbatorile si bucurie in ochii copiilor, un brad aratos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

    Il poti achizitiona zlele acestea avand si o reducere consistenta, pret la care il consider un deal excelent: Verifica pret actualizat

Brad artificial Kring Chicago, cu aspect nins, 200 leduri integrate, PP, 180 cm, suport metalic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *