Brad artificial cu lumina calda Kring Dakota, review

     Kring Dakota este un brad artificial echipat complet cu luminite in nuanta calda, astfel ca tie iti ramane in final responsabilitatea de a aseza celelalte ornamente dupa preferinte. In general cei de la Kring au mai multi brazi artificiali in oferta, Kring Dakota diferentiindu-se prin coroana sa bogata si inaltimea ce poate varia intre 150 – 210 cm, fiind astfel recomandat unei locuinte mai spatioase, la casa sau intr-un apartament. In curand intram in spiritul sarbatorilor de iarna si dupa cum sti din anii trecuti, multe din produsele specifice de iarna, vor fi si cele mai vanate. Asa se va intampla si in cazul brazilor, fie artificiali sau naturali, acestia vor fi la mare cautare, iar stocurile vor fi limitate. Bradul artificial de Craciun Kring Dakota este alegerea perfecta daca iti doresti anul acesta ca sarbatorile de iarna sa fie inconjurate de spiritul clasic al Craciunului, acesta fiind o alternativa perfecta la unul natural. In plus dupa ce trec sarbatorile il poti demonta si pastra undeva in casa ca in anul viitor sa fie din nou gata pregatit pentru noi zile de sarbatoare.

 

   Constructia este una solida, din PVC, iar inaltimea totala a bradului, impreuna cu suportul este de 150/210 cm. Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate dupa bunul plac, iar la final dupa ce va trebui sa il strangi, ramurile se pot plia foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. Este format din crengi care pot fi modelate si aranjate, montandu-se in circa 20 de minute, fiind practic, ecologic si durabil. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. Este un model ce imita foarte bine statura unuia natural, in general mirosul autentic de brad natural fiind singura diferenta care ar putea sa ii aduca un minus in cazul de fata. Instalatia de pom cuprinde pana la 150 de led-uri, imprastiate uniform pe toata suprafata coroanei sale.

 

  Odata comandat, acesta ajunge in aproximativ 1-2 zile acasa (a ajuns intr-o zi in cazul meu) iar pachetul este format din mai multe entitati care trebuiesc montate conform cu cartea de instructuni. Cei mici au fost foarte entuziasmati cand l-au vazut, dar asta nu e inca nimic, pentru ca urmeaza in scurt timp sa il ornam cu lumini si beteala, specifica sarbatorilor de iarna.

 

Recomandare:

 

      Kring Dakota este o solutie ideala, ieftina si de bun gust, care va aduce din nou spiritul sarbatorile si bucurie in ochii copiilor, un brad aratos, disponibil al un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

     Il poti achizitiona zlele acestea avand si o reducere consistenta, pret la care il consider un deal excelent: Verifica oferta pret

 

Brad artificial cu lumina calda Kring Dakota, PVC, 150 cm, 150 led-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *