Boxe active profesionale A+ Events, specificatii tehnice, pareri

    Sunetul este o componenta esentiala care poate oferi o colaborare superioara imaginilor transmise prin fata ochilor tai, asa ca orice detaliu auditiv poate fi important in perceptia totala asupra evenimentelor transmise. Cu cat sunetul este unul mai bun, cu atat realitatea transpusa este una cat mai apropiata de adevar, iar trairile par sa le urmeze pe cele care le experimenteaza personajele din fata ta. Boxele portabile active profesionale A+ Events cu tehnologie bluetooth despre care vom vorbi astazi sunt alegerea perfecta fie ca vorbim de achiizitia lor pentru a participa la un eveniment sau pur si simplu pentru a le folosi in scop personal acasa. Daca vorbim de petrecerile in aer liber, la curte sau la piscina, in zonele in care nu exista o sursa de curent accesibila, recomand alegerea acestui sistem de boxe active. Cu ajutorul boxelor active profesionale A+ Events distractia este garantata, calitatea audio emisa fiind una cat se poate de buna, la o intensitate putere de iesire de (PMPO): 600W, cat sa trezeasca toti vecinii.

Boxe active profesionale A+ Events, Bluetooth,USB, SD Card, FM Radio, EQ function

 

   A+ Events este un model portabil cu o greutate de 11 Kg fiind construite pe o platforma compacta ce permite manevrarea cu usurinta indiferent de mediul de utilizare. Boxele au ca dimensiuni 35 cm lungime, 34 cm latime si 56 cm inaltime, avand la interior 3 difuzoare, unul principal de 12 inchi si alte doua secundar de 3 inchi. Aceasta functioneaza pe baza tehnologiei de conexiune prin bluetooth Este una din cele mai apreciate variante, tocmai pentru că nu ai nevoie de o conexiune la internet pentru a face legătura dintre un dispozitiv și boxă. Se poate conecta rapid la majoritatea dispozitivelor mobile, și este o soluție fantastică deoarece nu necesită conectarea prin cablu. Conteaza foarte mult si standardul de bluetooth, cu cat este unul superior in ceea ce priveste dispozitivul de emisie, range-ul si calitatea audio au de castigat. Conform cu specificatiile de producator, boxele functioneaza pe o distanta de pana la 10 m.

 

  Boxele active profesionale A+ Events sunt capabile sa redea muzica de pe mai multe surse audio: de pe orice tabletă/telefon cu Bluetooth, de pe orice device care are jack audio de 3,5 mm-cu ajutorul unui cablu AUX, de pe un stick USB 2.0 sau de pe un card micro SD. De asemenea, boxele au și receptor radio FM/AM incorporat. Am testat fiecare sursă, toate au funcționat bine, fără niciun reproș. Dacă furnizați muzică prin Bluetooth, sfatul meu e să lăsați volumul device-ului de pe care furnizați muzica la un volum mai ridicat și să setați volumul final din boxă sau din telecomanda acesteia, astfel încât să nu aveți parte de interferențe sau alte zgomote la un volum mic.Împerecherea prin Bluetooth a dispozitivului (folosit ca sursă de muzică) cu boxa se realizează foarte ușor, iar legătura este foarte stabilă. Am depărtat telefonul de boxă destul de mult, legătura păstrându-se fără probleme și la o distanță de aproximativ 8 metri și 2 pereți din beton. Același lucru este valabil și în cazul microfonului wireless din pachet, care din punctul meu de vedere este un accesoriu perfect în acest caz.

 

Boxe active profesionale A+ Events, Bluetooth,USB, SD Card, FM Radio, EQ function

   În partea de sus se află toate port-urile pentru conectarea diverselor instrumente electrice – chitara orga, vioara- si doua intrari pentru microfon.. Boxa are un port USB 2.0, un slot de card micro SD, o mufă audio de 3,5 mm, o mufă pentru un al 2-lea microfon, un mic ecran care afișează nivelul bateriei și sursa muzicii, 6 butoane pentru sursă, piesa anterioare sau precedentă, lumină, înregistrarea sunetului sau play/pauză, un comutator din care boxa pornește sau se oprește și mai multe rotițe pentru a seta diferite volume (volumul boxei, volum pentru bass, volum pentru treble, volum pentru microfon, ecou pentru microfon). De asemenea, tot în partea de sus se află și mufa de alimentare, dar și doi conectori, prin care boxa poate fi alimentată de la o baterie externă de 12 Volți. Un lucru folositor este faptul că boxa poate funcționa fără probleme atât pe baterie (cea inclusă în boxă), cât și dacă aceasta e conectată la priză. De știut însă e faptul că în acest fel, bateria se va încărca foarte greu, energia fiind dirijată spre difuzoare.
 
   Ajungând la sunet și calitatea acestuia, nu am avut nimic de reproșat boxelor A+ Events. Sunetul este clar, puternic, are un bass bun atât la un volum mic, cât și la un volum mai mare. Legat de volum, într-un apartament nu poți asculta muzică cu volumul la maximum fără să îți chemi vecinii la “petrecere”, deci așa cum am afirmat și la început, cei 600 W sunt suficienți în orice împrejurări.Acumulatorul Li-On este capabil să dea viață boxei pentru o durată de 4-8 ore, în funcție de sursă, volum și genul de muzică. Am ascultat muzică în mai multe rânduri la boxă și am reușit să ascult astfel muzică timp de aproximativ 7 ore cu o singură încărcare, ceea ce mi s-a părut convenabil. Din punct de vedere al încărcării, de la 0 la 100% aceasta durează circa 5 ore . Îmi place că boxa poate fi folosită și în timp ce se încarcă, însă în acest caz, încărcarea se va realiza lent. Legat de telecomandă, cu toate că poți regla volumul din aceasta, nu e decât un volum intermediar sau poate paralel față de cel din rotița de pe boxă. Telecomanda are incluse comenzile celor 6 butoane de pe boxă, dar și altele: egalizator, mute, repeat, numărul piesei dacă sursa este un card sau un stick de memorie. Un dezavantaj mi s-a părut faptul că la pornire și oprire, tot trebuie să ajungi la boxă și folosești comutatorul care o pornește și o oprește, cu toate că ai telecomanda la îndemână.

 

    Reglajele de sunet se pot face manual sau cu ajutorul telecomanezii din dotare cu fir. In spatele subwooferului se regasesc butoanele de reglare bass, volum subwoofer si sateliti, functii care se regasesc si pe telecomanda. Adaptorul de conexiune bluetooth are indicativul 3.0. Functia telecomanda nu este printre cele mai fericite incercari, aici preferand poate o varianta care sa ofere o portabilitate mai buna, prin wireless, si sa se renunte astfel la firele inutile. Sunetul de calitate putem spune ca anuleaza acest neajuns, astfel ca daca consideri ca poti trece peste acest neajuns, nu vor mai fi alte probleme. Diversele intrari audio vor facilita conectarea acestora la o multitudine de dispozitive, Tv, DVD etc. Amplificatorul integrat ofera un sunet pur si puternic suficient pentru a-ti deranja chiar si vecinii daca asta ti-ai propus. Are si protectie magnetica pentru a elimina efectul de ecranare cu alte dispozitive.

 

Recomandare:

 

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

    Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Boxe active profesionale A+ Events, Bluetooth,USB, SD Card, FM Radio, EQ function

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *