Boxe A+ 2.1 MS30, pret, specificatii tehnice (review)

      Sistemul audio de boxe A+ 2.1 MS30 de putere 40 W, RMS, este exact ce iti trebuie pentru apartamentul tau, un sistem audio cu incinte din lemn capabil sa redea un sunet de buna calitate. Arata foarte bine si ca aspect general fiind imbracat in mare parte din lemn cu o fatada din plastic de buna calitate lucios asemenea produselor de un pret mult mai mare. A+ 2.1 MS30 este un sistem de tip 2 in 1 ce include un subwoofer central si alti 2 sateliti laterali. Firele de conectactare sateliti nu sunt de lungime foarte mare (aprox 1.5 m) deci nu pot fi dispersati la o distanta foarte mare de unitatea de tip subwoofer. Acestea sunt usor de instalat si utilizat, au un design elegant, retro,cu butoane din metal confortabile la atingere, incadrandu-se perfect pe biroul tau sau in orice alt spatiu in care le-ai pune, creand o ambianta placuta de fiecare data.

Boxe A+ 2.1 MS30, 40W RMS

 

     Sistemul audio de boxe A+ 2.1 MS30 poate emite sunet de buna calitate prin cei 2 sateliti cu care acesta vine dotat. Are o putere de pana la 40 W, din care 10 W ii revin fiecarui satelit  iar restul de 20W ii sunt atribuiti subwoofer-ului. Subwoofer-ul este construit cu o tehnologie inovativa denumita “band-pass box” ce imbunatateste calitatea sunetului si extinde frecventele joase.

 

     Controlul si setarile de sunet pot fi efectuale folosind reglajele manuale din zona panoului frontal. As putea pune un minus in dreptul acestuia prin lipsa unei telecomanzi care sa faca acest lucru de la distanta, daca daca ne raportam la pretul sau de achizitie, destul de accesibil, consider ca putem omite acest neajuns. Daca esti adeptul bassului si vrei sa iti tremure biroul, da, sunt foarte bune. Daca esti genul de om cu urechi fine, atunci nu ti le recomand. A+ 2.1 MS30 sunt boxe care se aud tare, neasteptat de clar, cu bass puternic.

Boxe A+ 2.1 MS30, 40W RMS

 

     Diversele intrari audio vor facilita conectarea acestora la o multitudine de dispozitive, Tv, DVD etc. Amplificatorul integrat ofera un sunet pur si puternic suficient pentru a-ti deranja chiar si vecinii daca asta ti-ai propus. Are si protectie magnetica pentru a elimina efectul de ecranare cu alte dispozitive. Reglate corect pot fi utilizate si la volum maxim, nu distorsioneaza deloc. Le consider ideale pentru muzica, jocuri si chiar mai mult de atat. 

 

Recomandare:

 

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Boxe A+ 2.1 MS30, 40W RMS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *