Boiler electric Ariston Pro R 100 EU – Review si pareri in procesul de lucru

         Boilerul electric Ariston Pro R 100 EU este alegerea perfecta acum in prag de sezon racoros, fiind un substituent excelent la sistemul de termificare sau in cazul in care nu ti-ai instalat o centrala termica pentru locuinta. Inlocuirea deodata a sistemului clasic de termoficare cu o centrala termica este un proces de durata, asa ca daca iti doresti o solutie rapida si eficienta pentru a asigura un flux de apa calda in casa consistent, Ariston Pro R 100 EU este  solutia.

      Procesul de instalare nu este atat de greu, aparatul in sine fiind compact, caracterizat astfel 91.3 x 45 x 48 in dimensiune si cu o greutate de 25 Kg. Culoarea alba este cea preponderenta care se regaseste in cazul corpului cilindric, singurele elemente de design fiind emblema “Ariston” si ceasul mecanic ce masoara presiunea si temperatura de la interior. 

    Ariston Pro R 100 V 1.8 K  este un boiler cu o putere de pana la 1800W ce poate incalzi o cantitate de pana la 100 de litri de apa in cel mai scurt timp. Materialele folosite la fabricarea acestuia sunt de foarte buna calitate interiorul fiind izolat cu poliuretan pentru un transfer al caldurii cu mediul exterior cat mai mic. Consumul energetic poate fi ajustat in functie de temperatura apei de incalzire selectata, vizibila cu ajutorul termometrului cu care boilerul este prevazut.

     Acesta este prevazut si cu siguranta la supraincalzirii iar in caz de suprasolicitare si incalzire excesiva acesta se opreste automat. In interiorul rezervorului este exercitata o presiune de aproximativ 0.8 Mpa fiind prevazut cu un strat de protectie din emailat.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti tot ce e mai bun de pe piata la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc il poti gasi in sectiunea resigilare la jumatate de pret din cat costa pe alte site-uri de specialitate: Verifica pret redus

 

Boiler electric Ariston Pro R 100 EU
  • Calitate si performante
5

Rezumat

 Boilerul electric Ariston Pro R 100 EU este alegerea perfecta acum in prag de sezon racoros, fiind un substituent excelent la sistemul de termificare sau in cazul in care nu ti-ai instalat o centrala termica pentru locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *