Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E30, review

     O bicicleta ideala pentru fitness si miscare este si Tunturi Cardio Fit E30, un model ce foloseste avantajul tehnologiei prin intermediul senzorilor pentru masurarea pulsului si computerul de bord pentru controlul parametrilor in miscare. Tunturi Cardio Fit E30 este o bicicleta magnetica foarte buna ce ofera un antrenament sigur si eficient in confortul propriei locuinte. Utilizata constant, aceasta aduce beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, riscului de boli metabolice si accidente vasculare, precum si oferirea unui plus de energie. Totodata, poate fi utilizata fie pentru a scapa de kilogramele nedorite, fie pentru tonifierea corpului. Are o structura foarte rezistenta si tocmai de aceea are si un nivel ridicat de stabilitate. Indiferent de nivelul de pregatire, avansat sau incepator, Tunturi Cardio Fit E30 adapteaza functiile de antrenament conform cu starea fizica a fiecaruia. 

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E30, ergometru, volanta 6kg, greutate maxima utlizator 110kg

 

     Avantajele faptului de a face exerciții la tine acasă, în comparație cu faptul de a exersa la o sală de sport, sunt evidente. În primul rând, faci o mare economie dacă nu plătești lunar un abonament la sală, fără ca măcar să știi dacă vei merge de suficiente ori încât să merite bani. In al doilea rand te organizezi mult mai usor cu timpul sau poti chiar decala ora de antrenament. Spre exemplu, folosind bicicleta fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E30 pot urmari in acelasi timp serialul preferat la televizor sau sa ascult muzica preferata de antrenament care ma motiveaza. Este un model perfect pentru locuintele urbane, apartament, mai ales ca vine intr-o constructie compacta, rezistenta, care poate fi pliata dupa fiecare antrenament incat sa ocupe un spatiu mult mai mic. Este compusa dintr-un cadru din otel, ce reprezinta structura de rezistenta generala, are o pereche de brate pentru sprizinul mainilor, sistem pedalier si un computer de bord. 

   

     Bicicleta este fabricata din materiale de calitate, foarte rezistente, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 110 de kg. Saua se poate regla foarte usor pe verticala si pe orizontala pentru a obtine o pozitie corecta corpului, dar si confortabila. 

 

      Tunturi Cardio Fit E30 este prevazuta cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia putem monitoriza distanta, timpul, calorii consumate si viteza. Computerul este programat manual si detine ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA. Aparatul are 16 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat.

 

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E30, ergometru, volanta 6kg, greutate maxima utlizator 110kg

 

     Modelul in discutie presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare asigurand un antrenament eficient si echilibrat. In acelasi timp, bicicleta este echipata si cu o volanta cu greutatea de 6 de kg, determinand msicarea intregului aparat. Asigura o miscare lina datorita inertiei, in acest fel reusind sa protejeze articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate al acesteia beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Bicicleta este foarte silentioasa, iar franarea pastreaza aceasta nota. Sistemul de franare magnetic ne asigura o franare prompta, ce pastreaza linistea in casa. Saua la fel si pozitia ghidonului poate fi ajustata incat sa ofere cel mai bun confort utilizatorului.

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E30, ergometru, volanta 6kg, greutate maxima utlizator 110kg

     Versatilitatea modelului Tunturi Cardio Fit E30 este unul dintre punctele forte ale bicicletei, datorita faptului ca poate fi utilizata de barbati sau de femei indiferent de gradul acestora de experienta. Inaltimea este un punct asupra caruia nu va trebui sa ne facem nicio problema, deoarece atat saua cat si ghidonul sunt reglabile pe inaltime si nu exercita o tensiune inutila asupra coloanei. Transmisia de la sistemul de pedalare la volanta se realizeaza prin lant. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Axul care sustine o pereche de brate fixe de sprijin pentru maini au in dotare si o pereche de cotiere din burete moale care au rolul de a relaxa coloana in timpul exercitiului. Pedalele sunt prevăzute cu ratrape pentru o mai bună susținere și pot fi schimbate cu pedale automate, dacă este nevoie.

BIKING FITNESS CARDIO Fitness Cardio, Bodybuilding, Crosstraining, Pilates - Bicicletă Biking 100 DOMYOS - Aparate fitness cardio

     Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si a sei; Se regleaza nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. Bicicleta are in dotare si un set de roti pentru deplasarea acesteia cu usurinta dintr-o incapere in alta. Este un aparat fitness minunat, eficient, pe care il recomand tuturor sa il incerce.]

Recomandare:

 

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

 

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E30, ergometru, volanta 6kg, greutate maxima utlizator 110kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *