Bicicleta magnetica HMS 9239 – perfecta pentru exercitii fizice indoor

       Bicicleta magnetica HMS 9239 este un dispoiti fitness excelent pe care il poti utiliza fara probleme chiar la tine acasa, un model perfect optimizat pentru a fi folosita atat de incepatori cat si de cei mai avansati. Echiparile sunt la nivel de performanta, astfel modelul de fata, bicicleta magnetica HMS 9239 vine dotata cu computer de bord electronic, sistem de reglare dificultate pe mai multe trepte de rezistenta si beneficiaza de mai multe programe pe care le poti urmari pentru indeplinirea sarcinile impuse zilnice. 

     Computerul de bord beneficiaza de un display LED, de mari dimensiuni, un plus daca vei fi curios sa urmaresti in timp progresele tale, pozitionat in zona de mijloc a ghidonului. Display-ul afiseaza urmatorii parametrii: timp, distanta, viteza, calorii si puls. In plus ghidonul de sustinere sunt personalizate cu mansoane din cauciuc care ascund la interior senzori de masurare a pulsului. 

       Modul de lucru poate fi personalizat alegand un grad de dificultate potrivit care sa reflecte o treapta de reglare a rezistentei de 8 nivele, se pot ajusta pozitia pentru sa, ghidon in functie de inaltime sau proportiile corpului, sau alegerea mai multor programe de lucru personalizate din memoria computerului de bord. 

      Bicicleta poseda o volanta de 9 Kg iar pedalele care asigura pedalatul beneficiaza si de elemente care sa faca obiectul sigurantei – sunt dotate cu bretele de protectie care se strang in jurul pantofului astfel incat sa nu alunece piciorul in timpul exercitiului. 

      Sistemul de transmisie unul destul de silentios iti permite sa asculti in acelasi timp muzica preperata fara sa fii deranjat de zgomotele angrenajelor. Aceasta poate fi transportata cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului de roti cu care este prevazuta. Pedalele au o forma concava care se pliaza perfect pe dimensiunea piciorului astfel ca in timpul antrenamentelor sa nu apara probleme de felul in care sa iti alunece piciorul.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul antrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Vezi noul pret actual redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *