Bicicleta eliptica TS 2399 pret si specificatii tehnice

     Ca in orice incercare de a castiga lupta cu Kg sau de a recapata mobilitatea de altadata ai nevoie de vointa dar si de un dispozitiv pe placul tau, performant, asa cum este si bicicleta eliptica TS 2399. Fie ca vrei sa te recuperezi dupa un accident suferit sau pur si simplu ti-ai pus in gand ca anul acesta trebuie sa faci ceva in privinta kilogramelor, aceasta va fi o alegere interesanta.

      Bicicleta eliptica TS 2399 permite o miscare de tip eliptica punand in miscare toate grupele de muschi importante la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Are o greutate de numai 24 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 110 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. Greutatea voalanta este de 7 Kg.

      Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

       Senzorii pentru detectarea pulsului sunt instalati in manere si sunt de mare precizie facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. 

      Sistemul de rulare este silentios si lin, chiar si la nivelele de dificultate superioare. Greutatea maxima admisa pentru acest model este de 120 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *