Baza mobilier cu trei usi Kring Smart, pret, specificatii design

     Kring Smart este o baza de tip mobilier ideala pentru incadrarea undeva in spatiul chiuvetei, pentru a obtine astfel un element de decor functional unde poti sa iti pastrezi lucrurile importante pentru tine. Fie ca vei folosi acest spatiu pentru cosmetice, substante de curatare baie sau alte elemente din categoria baie, prosoape, halate, etc, un spatiu initial inutil, devine astfel important in decorul casei. Kring Smart include 3 usi care face legatura cu zone de depozitare separate, impartite pe mai multe rafturi, de sus pana jos.

Baza mobilier cu trei usi Kring Smart, 100x81x33.2cm, alb

 

Caracteristici speciale:

 

Dimensiuni (mm): 1000 x 810 x 332
Material: Fronturi din MDF vopsit lucios, laterale din PAL vopsit lucios, canturi PVC, manere si picioare din plastic cromat, balamale metalice.
Produsul se livreaza cca. 90% asamblat. Manerele si picioarele se monteaza cu suruburile aferente de prindere, care sunt incluse in setul de livrare.

Baza mobilier cu trei usi Kring Smart, 100x81x33.2cm, alb

     Imaginea cu titlul de prezentare schema detaliata de mai sus, expune in detaliu fiecare dimensiune a bazei de tip mobilier baie, Kring Smart. Baza este sustinuta la inaltime pe niste picioruse inalte ce permite cu usurinta sa faci curatenie sub ea si in acelasi timp sa nu retina mucegaiul sub ea. O vad ca o investitie utila in casa fiecaruia. Este un produs care arata foarte bine ca design, este functional si nu costa nici foarte mult. 

 

    Comanda acesteia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si de conformitate.

 

Recomandare:

 

      Recomand aceasta baza pentru baie tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza baza pentru baie la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

 

Baza mobilier cu trei usi Kring Smart, 100x81x33.2cm, alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *