Banda de alergat TECHFIT RUN N2 FASHION pret si specificatii tehnice

      O buna conditie fizica tine mereu si de ambitie dar in acelasi timp sa ai si instrumentul perfect care sa iti modeleze corpul. Banda de alergat TECHFIT RUN N2 FASHION este capabila sa ofere o experienta placuta pe care sa doresti sa o repeti din nou, lejeritate in timpul exercitiului dar si siguranta in tot acest timp. 

     Construita din materiale de calitate, banda de alergat TECHFIT RUN N2 FASHION impune un aspect foarte bine realizat, modern, minimalist si usor de utilizat.

     Banda de alergat TECHFIT RUN N2 FASHION este dotata si cu un sistem de inclinare automat care permite setarea unui grad de dificultate exercitiilor prin alegerea unui plan inclinat variabil intre 0 si 12% printr-o simpla apasare de buton in trepte de 0.1 %. 

     Sistemul de amortizare soc va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa asculti muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul difuzoarelor stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.

      Banda de alergare este pusa in miscare de un motor de putere mare aprox 2.5 CP (putere maxima) care imprima o viteza maxima atinsa este de 16 Km/h pentru care poate sustine o greutate de pana la 140 Kg.

      Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 7 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Programele de lucru pot fi personalizate foarte usor ca sa indeplineasca toate cerintele proprii.

      Sistemul de siguranta opreste automat functionarea benzii de alergat in cazul unei probleme tehnice, pentru a se evita astfel riscul de accidentare. 

      Suprafata de alergare (covorul rulant) masoara in dimensiuni 135 x 47 cm, oferind o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

      Odata comandata banda de alergare ajunge acasa direct montata, iar la o prima vedere arata foarte bine, materiale de calitate, solide, care fac ca aceasta sa isi merite pe deplin investitia.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

 

Banda de alergat TECHFIT RUN N2 FASHION, Putere Maxima 5 CP, Greutate utilizator: 140 Kg, Suprafata de alergare 135 x 47cm, MP3 suport Tableta / Smartphone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *