Banda de alergat electrica Energy Fit 1000 pret si specificatii tehnice

        Sportul trebuie sa faca parte din viata ta iar daca timpul nu iti permite sa iesi mai des afara sau vremea rece este un impediment atunci iti recomand banda de alergat electrica Energy Fit 2000. Aceasta este perfecta pentru cei ce doresc sa faca miscare chiar la ei acasa. Cu ajutorul benzii va puteti bucura de un antrenament confortabil, imbunatatirea ritmului cardiac si a circulatiei si mentinerea formei fizice.

       Banda de alergat electrica Energy Fit 1000 cu inclinare manuala si sistem de atenuare socuri o recomand datorita dimensiunilor mici si tehnologiilor de ultima generatie cu care aceasta este dotata. Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. 

      Este excelenta pentru acasa si este dotata cu un motor de 1.5 CP atingand astfel o viteza maxima de pana la 14.8 km/h. Unghiul de inclinatie poate fi setat alegand unul dintre cele 3 trepte disponibile manual. Aceasta suporta o greutate maxima corporala de pana la 110 Kg.

     Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 6 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Programele de lucru, 12 la numar se vor plia perfect pe nevoile tale, iar acestea includ exercitii incepand cu nivelul incepator spre avansat.

      Banda de alergat electrica Energy Fit 1000 este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati.

       Sistemul de amortizare soc va permite sa o folositi chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizati cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doriti sa ascultati muzica preferata puteti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.

     Dupa fiecare antrenament o poti plia foarte usor datorita sistemului automat hidraulic. In plus daca vrei sa o muti dintr-o incapere in alta, totul va fi foarte simplu deoarece este dotata cu sistem de roti de transport.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *