Baby Monitor Audio – Video, Mappy VBM-7100, review

      Tehnologiile de ultima generatie vin in ajutorul tinerelelor mamici, astfel incat sa fii in contact cu tot ceea ce se intampla in camera celor mici chiar si de la distanta, cu ajutorul unui de sistem monitorizare video de ultima generatie cum este si Mappy VBM-7100. Puterea de transmisie este una destul de mare, cu un semnalul care poate fi receptionat pe o raza de 260 de metri asta in cazul in care nu apar obstacole care sa suprime din semnal cum ar fi pereti, usi sau alte claditi (50 interior, arie semnal, pana la 260 m in exterior fara obstacole). Canalul de comunicare dintre receptor si emitator se realizeaza pe  frecventa alocata de 2,4 Ghz. 

 

       Aparatul Star-Light VBM-7100 are un sistem de monitorizare care permite sa transmiti si sa receptionezi atat informatie video cat si audio. Unitatea portabila pe care o vei primi tu ca parinte, poti cu ea atat transmite cat si receptiona. Unitatea portabila are o carcasa din plastic si este dotata cu un display cu ecran LCD 2.0 inchi (5 cm) ce ofera toate informatiile necesare, care fac referire la temperatura din camera dar si programul de lucru selectat sa functioneze. Bateria Litiu-Polimer cu care vine dotat unitatea portabila are o autonomie de pana la 10 zile iar timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore. Atunci cand cel mic se trezeste, ii poti vorbi folosind functia Talk Back sau apela unul din cele 8 cantece de leagan pentru a reusi sa il linistesti. 

 

      Unitatea parinte cu dimensiunile 60 x 120 x 26 mm si greutatea de 85 de grame este dotata cu un difuzor de 8Ω/2W si un microfon cu o sensibilitate de 60 dB. Aceasta unitate pe care o vei instala in camera copilului este dotata cu un senzor de imagine de tip CMOS, capabil sa surprinda imagini in timp real la o rezolutie 640 x 480 pixeli. In plus camera cu care este dotata unitatea are vizibilitate in infrarosu putand surprinde imagini (night vision) pana la 5 metri distanta. Unitatea bebelusi nu contine baterie sau acumulator; pentru functionare, ea trebuie conectata la reteua de alimentare a casei.

 

       Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Monitorizare temperatura, 8 cantece de leagan, Night-vision si Eco Mode.

 

      Recomandare:

 

     Un produs foarte bun care da rezultate inca din prima zi, perfect pentru parintii stresati de cei mici. Verifica oferta pret

 

     Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus.

 

Baby Monitor Audio - Video, Mappy VBM-7100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *