Aspirator vertical 2in1 Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG, review

   Aspectul curateniei este un subiect tabu pe care deobicei il neglijam atunci cand nu detinem instrumentele perfecte care sa ne usureze viata, asa cum este un aspirator tip 2 in 1, vertical. Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG este recomandarea noastra, o alegere perfecta prin prisma formatului tip 2 in 1, ce ii da posibilitatea de a se transforma si in aspirator de mana sau unul vertical. Daca aspiri murdaria din casa in pozitie verticala, efortul depus este semnificativ mai mic fata de forma clasica, in care erai nevoit sa te apleci pentru a ajunge in acele zone mai dificile. Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG este un aspirator cu alimentare independenta, cu baterie reincarcabila, avand o autonomie de 51 de minute. Capul de aspirare este dotat cu senzori de lumina ce ofera o vizibilitate mai buna in spatiile mai putin iluminate cum ar fi cele sub piesele de mobilier.

Aspirator vertical 2in1 Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG, 21.6V, autonomie 51 min, Gri

 

 

    Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material mat din plastic de buna calitate de culoare gri. Functionalitate 2-in-1 Stick-Handheld a acestui model ne ofera un aspirator cu tija si un aspirator portabil de mana la un loc, pentru a curata usor atat podeaua si mobila. Unitatea de mana este conceputa sa reduca la maximum zgomotul, combinand designul optimizat al fluxului de aer cu evacuarea amortizata. Designul unitatii de mana reduce intensitatea zgomotului cu pana la jumatate. Reducere de 3 dB(A) fata de modelele conventionale de aspiratoare de mana, masurata conform ISO 3743.

 

Aspirator vertical 2in1 Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG, 21.6V, autonomie 51 min, Gri

   Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Dupa ce am aspirat întreaga casa, cu aceasta (matura electrica) intr-un singur aparat, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin rasucire si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi. Acest model cu certificate de autorizare CE si Eurasianne ofera bune rezultate de curatare pe toate tipurile de suprafete. Tehnologia Power Cyclone de la Electrolux ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: 1) Aerul intra rapid in Power Cyclone datorita fantei de admisie aer drepte si netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului prin efectul Coanda accelereaza aerul in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer. Capul de aspirare al acestui model ofera cea mai buna performanta de curatare pe tipul de podele dure si covoare, datorita fluxului de aer optimizat prin capul de curatare.

 

     Acest aparat de aspirare cu tehnologia Brush Roll Clean, este proiectat sa ajunga oriunde, pentru a putea curata usor sub canapea, sub pat sau masa fara efort. Motorul puternic de la Electrolux ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Datorita motorului performanta aparatului este la fel de ridicata ca cea a unui aspirator de 21.6 V, aparatul fiind testat de institutul de teste independent SLG pentru aspirarea prafului de pe covoare. Electrolux este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 0,3 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Motorul de la acest model cu o putere de 100 W este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 21.6 V, cu eco-friendly Ni-Mh. Bateriile de la acest model cu Ni-Mh au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 51 de minute. Bateriile Ni-Mh concepute pentru protecţia mediului şi cu o performanţă ridicată, sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 5-6 ore, pentru o functionare fara fir si ofera libertatea de a curata oriunde vrem. Acum cablul de alimentare nu mai constitue o bariera si putem curata usor in diferite camere ale locuintei fara efort special. Acest model are o depozitare uşoară – nu necesită suport sau sistem de andocare pentru încărcare.

 

      Panoul de comanda plasat pe manerul de sustinere al aparatului este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 3.2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Aspiratorul are o poziţie de depozitare verticala comodă, cu şi fără tijă. Astfel, putem depozita aspiratorul oriunde dorim.

    Datorita sistemului Easy Clean, din dotarea acestui model, aparatul are o demontare și o curățarea ușoară a duzei cu perie rotativă. Datorită articulației extrem de flexibile a duzei din dotarea acestui model, aparatul are o flexibilitate maximă, aspirare fără limite în jurul și dedesubtul mobilei.

Aspirator vertical 2in1 Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG, 21.6V, autonomie 51 min, Gri

  Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 75 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Cu peria din dotarea aspiratorului Electrolux, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 24,5 x 110 x 11 si o greutate de 3.2 Kg.

 

Recomandare:

 

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici


     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator vertical 2in1 Electrolux Pure Q9 PQ91-40GG, 21.6V, autonomie 51 min, Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *