Aspirator fara sac Samsung VC15F50VN3Y pret si performante tehnice

       Curatenia este necesara in absolut orice locuinta si in orice loc in care iti desfasori activitatea astfel ca daca ai nevoie de un sfat in ceea ce priveste achizitionarea unui profesionist in domeniu care sa te ajute iti recomand aspiratorul fara sac Samsung VC15F50VN3Y. Aspiratorul fara sac Samsung VC15F50VN3Y este special conceput sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Acesta are o putere maxima de 1500 W, clasa de eficienta energetica E, aspirare ciclonica, recipient cu capacitate de colectare de 2 litri, tub telescopic si perie eficienta pentru o aspirate cat mai usoara.
Pentru ca aerul evacuat sa fie cat mai curat si fara praf, filtru HEPA retine si cele mai mici particule de praf.

Aspirator fara sac Samsung VC15F50VN3Y, 2 l, Tub telescopic metalic, 1500 W, Filtru HEPA, Galben/Negru

      Panoul de comanda pemite selectia puterii in concordanta cu necesitatile de moment, are si buton de actionare automata delurare cablu alimentare si deschidere recipient colectare praf. Corpul aparatului este destul de compact si permite astfel atingerea unor performante importante si in ceea ce priveste accesul facil in spatii cat mai greu accesibile cum ar fi intre obiectele de mobilier. Deasemenea aparatul vine echipat cu mai multe perii, special create pentru astfel se situatii. Motorul puternic si peria pentru strangerea reziduurilor asigura o putere de aspirare extrem de puternica si curata covoarele din toata casa.

      Colecteaza rapid si fara efort toate reziduurile, mari sau mici, de pe orice suprafata. Prin prezenta mai multor filtre la evacuare aparatul poate fi considerat unul prietenos si cu mediul din jur. Forta centrifuga puternica a functiei CycloneForce separa perfect particulele de praf si reziduurile din aer intr-un compartiment exterior. Astfel, puterea de aspirare este mentinuta, filtrul ramane curat si se previne infundarea acestuia.

       Tubul telescopic din dotare prelungeste zona de actiune a aparatului pana la 10 mp, suficient de buna astfel incat sa nu deranjeze in cazul unei incaperi de dimensiuni mai mici dar in acelasi timp sa ofere o eficienta sporita si in cazul caselor mai mari. 

     Aparatul este dotat si cu filtru Epa ce garanteaza 3 etape de filtrare a aerului: prima etapa consta in separarea aerului de murdarie, apoi urmeaza protectia motorului de praf si murdarie iar intr-un final se asigura ca la evacuare praful sa nu fie evacuat din nou in mediul de exterior. Clasa emisiilor de praf ale modelului Samsung se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant capabil sa faca fata oricarui tip de murdarie cu succes la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount de 25%: Verifica pret redus

 

Aspirator fara sac Samsung VC15F50VN3Y, 2 l, Tub telescopic metalic, 1500 W, Filtru HEPA, Galben/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *