Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3798 pret si specificatii tehnice

        Curatenia este un aspect care nu trebuie neglijat la casa fiecaruia asa ca alegerea aspiratorului perfect, este o problema cu care ne confruntam de fiecare daca cand alegem unul nou, de cele mai multe ori din dorinta de a fi un lucru mai bun fata de ce am avut. Rowenta Compact Power RO3798 este un aspirator fara sac pe care il recomand tuturor care se confrunta cu aceasta dilema, este un model de actualitate, care beneficiaza de tuate atuurile astfel incat sa fie considerat o investitie de succes. 

        Panoul de comanda este dotat cu un buton de tip On/Off pentru pornire/oprire si un alt buton ce actioneaza infasurarea automata a cablului de alimentare. Deasemenea acesta este dotat si cu un potentiometru de reglare a puterii de aspirare in functie de gradul de murdarie si tipul de suprafata care trebuie curatata.

      Forma sa futuristica, compacta si vizibila la interior din punct de vedere al procesului de curatare, te va face sa intelegi mai bine procesul de lucru, va fi usor de folosit in spatiile de dimensiuni foarte mici. Pachetul comandat cuprinde pe langa aspiratorul propriu zis, un tub telescopic din metal, duza 2 in 1 pentru spatii inguste, o perie clasica cu 2 pozitii, o duza tapiterie, o duza parchet si o perie Mini Turbo.

        Tehnologiile de ultima generatie ii da acestuia puterea de a aspira chiar si cele mai fine particule de praf. Philips Rowenta Compact Power RO3798 are o putere foarte mare de aspirare de pana la 700 W si un recipient de stocare murdarie de capacitate 1.5 litri. Avantajul unui astfel de aspirator este ca nu te vei mai incurca de acum cu sacii de curatare, care trebuiau schimbati in casa, atunci cand in cele mai multe cazuri se imprastia destul de mult praf in casa. Zona de colectare praf este vidata, astfel ca odata ajuns acolo murdaria, va fi tinuta in siguranta astfel incat praful sa nu fie intors din drum inapoi in casa. Sistemul avansat mono-ciclonic cu nivel ridicat de separare a prafului din aerul aspirat se va asigura ca tot acest proces va fi executat cu simt de raspundere. 

        De siguranta captarii prafului la interior se va ocupa si sistemul de filtrare avansat instalat pe traseul de evacuare a aerului de la interior. Acesta include doua nivele de filtrare: un filtru de spuma plasat in fata motorului si un filtru specific pozitionat chiar inainte de orificiul de evacuare a  aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer.

        Motorul de putere 700 W ofera un nivel al performantelor destul de bun, nu este nici foarte puternic astfel incat sa devina zgomotos si asigura un nivel optim al cantitatii de aer pe care il trage. Are un consum scazut de energie, oferind aceeasi performanta de aspirare ca cea a unui produs de putere mai mare. 

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3798, 750W, 1.5L, tuburi telescopice din metal, perie 2 in 1, perie Mini Turbo, duza de parchet, tapiserie, spatii inguste XL, Rosu

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3798, 750W, 1.5L, tuburi telescopice din metal, perie 2 in 1, perie Mini Turbo, duza de parchet, tapiserie, spatii inguste XL, Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *