Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE42011, review

    Hoover Sprint Evo SE42011 este o alegere excelenta pentru a suplini nevoile tale in materie de curatenie, un aparat de aspirare fara sac cu colector murdarie intern, are o aspirare puternica si este disponibil la un pret accesibil. Ne place si cum arata, este un model interesant din punct de vedere al designului, culoarea care in mare parte aplicata pe plastic luceste frumos si inspira calitate. Panoul de comanda cuprinde cat tot ce are nevoie un utilizator obisnuit, iar pe langa butonul de pornit/oprit, alte doua optiuni sunt interesante de folosit: putonul de retractie cablu alimentare sau variatorul de putere. Un astfel de aspirator cu dimensiuni mici se va putea manevra mai usor in spatiile inguste si nu va necesita un spatiu prea mare pentru depozitare. In plus, consumul de energie va fi foarte redus, ceea ce va duce la economii la facturile la energie electrica. In continuare va vom prezenta un aspirator de mici dimensiuni si cu un raport foarte bun calitate/pret care este produs de Hoover. Este echipat cu sistem cyclonic (a III-a generatie), in care un container special suplineste rolul sacului traditional.

 

     Aerul aspirat este trecut printr-un sistem ciclonic, astfel incât forta centrifugă impinge particulele de praf in exterior, iar acestea cad pe fundul recipientului lasand aerul perfect curat. Avantajul aspiratorului dotat cu sistem ciclon este puterea de aspirare aproape constanta independent de nivelul de umplere si evacuarea unui aer mai curat. Filtrul HEPA curata eficient aerul indepartand mai mult de 99% din impuritatile mai mici de 0.3 microni cum ar fi bacterii, spori, alergeni. Printre avantajele acestui model enumeram: curatatea facila a containerului de praf, evitarea mirosului neplacut emis de aspiratoarele traditionale, costul redus datorita faptului ca nu necesita inlocuirea sacului.

 

Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE42011, 700 W, 1.5 L, Cyclonic, Rosu
 

      Il vei purta usor dupa tine oriunde prin casa, mai ales ca beneficiaza si de doua roti ajutatoare care sa faca acest lucru posibil cu putin efort. Se poate folosi doar in cazul suprafetelor uscate. Toata mudaria captata va fi stocata la interior intr-o incinta de capacitate 1.5 litri. Accesoriile pe care le primesti vinin ajutorul tau atunci cand il vei folosi pentru curatarea covorului, vrei sa intri pe spatii inguste sau pentru periere. Aspiratorul are o tija telescopica din metal care ofera o utilizare confortabila indiferent de inaltimea persoanei care il utilizeaza si un maner ergonomic care permite un transport facil. 

Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE42011, 700 W, 1.5 L, Cyclonic, Rosu

 

      Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (700 W) care ii ofera o putere de aspirare de 140 W, suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 8 metri in jurul sau. Eficienta la curatarea incadreaza acest aparat in clasa D, pentru performanta curateniei covoarelor, clasa A, la performanta curatarii suprafetelor dure si clasa C din punct de vedere al emisiilor de praf.

Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE42011, 700 W, 1.5 L, Cyclonic, Rosu

 

     Dotat si cu filtru HEPA pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Filtrarea aerului reemis se face cu ajutorul unui filtru HEPA care retine pana la 99.5% din particulele de praf, bacterii si alergeni astfel ca acest model este potrivit pentru familiile care au copii mici sau pentru persoanele care sufera de alergii. Dimensiunile acestuia, relativ mica in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii.

 

Avantaje:

  • Design compact
  • Capacitate buna de colectare
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Aspirare eficienta pe suprafetele dure
  • Pret accesibil

 

Recomandare:

 

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

 

Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE42011, 700 W, 1.5 L, Cyclonic, Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *