Aragaz Star-Light FCF58GRTS pret si specificatii tehnice

     Gateste in siguranta si eficient cu noul aragaz Star-Light FCF58GRTS, un concept modern care se pliaza perfecta pe ideea de a avea o bucatarie cocheta ca in reviste. Este un model care impresioneaza printr-un design foarte bine realizat, calitatea materialelor si a finisajelor din inox. 

 

     Este un dispozitiv care ocupa o suprafata nu foarte mare, caracterizat de urmatoarele valori: 85 x 58 x 58 cm. Star-Light FCF58GRTS este un aragaz cu alimentare pe gaz cu patru arzatoare de diferite dimensiuni cu sistem de aprindere electric. Ai la dispozitie un arzator mare cu o putere de 2.5 kW, un arzator mic de 0.9 kW si doua de dimensiuni medii de putere 1.65 kW. Este prevazut si cu sistem de siguranta ce opreste automat alimentarea cu gaz in cazul in care apar scapari de gaz. Se poate conecta si la butelie existand posibilitatea de a monta o duza speciala in spate pentru acest tip de alimentare.

Aragaz Star-Light FCF58GRTS, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita/cuptor, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Inox

       Cuptorul din dotare lasa o impresie buna fiind bine izolat termic pentru un transfer de caldura minim cu mediul exterior. Ca si aragazul acesta este alimentat pe gaz si este prevazut cu sistem de aprindere electrica. Este destul de incapator, aproximativ 62 de litri, suficient pentru a gati pentru o familie intreaga. Acesta este dotat si cu functie grill si rotisor, astfel ca veti putea pune in aplicatie cunostiintele culinare in cel mai bun mod posibil. 

 

       Functia de incalzire inferioara si superioara face ca modul de gatit sa fie unul rapid si in acelasi timp uniform pe toata suprafata alimentelor pregatite. Este o functie foarte apreciata atunci cand pregatesti friptura, sau in cazul in care doresti sa pregatesti ceva dulce, cozonaci, placinte sau alte bunatati. Cu functia Timer vei putea monitoriza pregatirea felurilor de mancare relaxat deoarece ceasul mecanic va opri functionarea cuptorului in intervalul de timp stabilit de tine. Iar in cazul in care vrei sa verifici stadiul de coacere a alimentelor de la interior, acesta vine dotat si cu iluminare interioara.

 

      Capacul de protectie la nivelul aragazului este unul de constructie sticla, un material rezistent la temperatura si zgarieturi. Accesoriile care le primesti odata cu aragazul fac referire la o tava speciala pentru a gati la interior si un gratar cuptor.

 

Recomandare:

 

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garantia oferita standard este de 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

 

Aragaz Star-Light FCF58GRTS, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita/cuptor, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *