Aragaz Star-Light FCF50WI aparatul de gatit de care ai nevoie si tu

      Star-Light FCF50WI este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz nou care sa arate bine perfect ca sa te ajute in prepararea celor mai gustoase feluri de mancare. Daca e sa il privim in ansamblu, putem spune ca este un dispozitiv aratos ce se face remarcat prin materialele de buna calitate durabile in timp care vor contribui la un aspect placut al bucatariei tale. Functiile de care beneficiaza acest model sunt in mare cele clasice, nu apar lucruri noi care sa te puna in dificultate, principiul aragazului clasic fiind respectat in mare masura.

     Aragazul Star-Light FCF50WI este de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 85 x 50 x 55 cm. Este un aragaz cu 4 arzatoare, alimentarea acestuia facandu-se exclusiv pe gaz fie de la butelie sau reteaua de gaze locala. Deasemenea sistemul cu aprindere electrica te va scuti sa mai folosesti chibrituri asa cum procedai pana acum fiind mult mai comod astfel.

    Plita este prevazuta cu 4 arzatoare de diferite dimensiuni, un arzator mare (3 kW), unul de dimensiune medie (1.78 kW) si alte doua mici (0.88 kW). Indeplineste si functiile de siguranta standard acesta fiind dotat cu functie de siguranta aragaz si cuptor care opreste alimentarea cu gaze in cazul in care apar avarii in reteaua de gaze sau scade presiunea sub limita normala.

      Cuptorul este locul ideal in care te vei putea intrece de fiecare data pe tine insuti, atunci cand vei dori sa aplici cele mai noi cunostiinte in materie de gatit si retete. Spatiul din interior este unul generos, pana la 54 de litri fiind disponibili pentru a prepara mancare atat de delicioasa. La fel ca si in cazul plitei, cuptorul beneficiaza de aprindere electrica si siguranta cuptor, o optiune importanta care va opri imediat alimentarea cu gaz in cazul in care sunt detectate scurgeri de gaze.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducere: Verifica pret redus

Aragaz Star-Light FCF50WI, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Siguranta plita si cuptor, 50 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *