Aragaz Mixt Whirlpool ACMT 6332/WH performante la gatit

       Conceptul de aragaz mixt, asa cum se intampla si in cazul lui Whirlpool ACMT 6332/WH face referite exclusiva la alimentarea aparatului de gatit care este una diferita astfel: plita aragazului este conectata la reteaua de gaze in timp ce pentru cuptor alimentarea este una electrica. Pentru plita este mentinut acelasi sistem de alimentare pe gaz, deoarece consumul este mai mare, fiind mai des utilizata si in acelasi timp mai economic. In schimb pentru accesul rapid la flacara, plita vine dotata cu sistem cu aprindere electrica si siguranta in cazul pierderilor necontrolate de gaz, functie care anuleaza functionarea fluxului de gaz. 

 

   Plita superioara este dotata cu 4 arzatoare cu alimentare pe gaz de dimensiuni variate astfel: 1 arzator mare de putere 3.3 kW, doua arzatoare de putere medie de putere 1.9 kW si un arzator de putere mica de 1 kW. 

 

   Cuptorul are o incinta spatioasa, cu o capacitate de 59 de litri, si este optimizat pentru a gati tot felul de alimente pe unul sau mai multe nivele simultan. Un mare avantaj al acestui cuptor este ca are incalzire atat superioara cat si inferioara iar cu ajutorul ventilatorului din interior caldura va circula uniform astfel incat alimentele preparate la interior sa fie patrunse in egala masura din toate partile. Cuptorul beneficiaza si de functie grill, un mod de gatit excelent in cazul in care vrei sa pregatesti friptura. Folosind si ventilatorul de la interior in timpul procesului de gatire, inductia de caldura va fi canalizata mult mai accentuat asupra alimentelor, lucru care face sa scurteze mult din timpul alocat gatitului alimentelor.

 

      Gatitul este mult mai interactiv si fara griji datorita functiei de iluminare cuptor care te ajuta sa urmaresti fiecare stadiu al bucatelor pregatite la interior, iar ca sa fii cu adevarat sigur ca nu treci peste timpul optim de gatit, acesta beneficiaza si de timer digital care opreste automat functionarea sa la ora stabilita de tine.  Iar daca ti-ai pus si intrebari in legatura cu consumul acestuia, iti spun ca nu este unul foarte mare mai ales ca acesta este incadrat in clasa A. Deasemenea trebuie sa pui in balanta si faptul ca fiind alimentat electric, cuptorul ofera o siguranta mult mai mare in timpul procesului de gatit, este mai ecologic iar prin faptul ca il vei folosi mai mult ocazional nu vei avea costuri mari la factura.

 

    Tehnologia de reglare automata “Al 6-lea Simt” ajusteaza din mers anumiti parametrii setati de tine astfel incat coacerea sa fie uniforma si variata din ambele parti. Modul de coacere asistata regleaza in mod automat flacara necesara pentru tipul de alimente gatite. Astfel poti alege unul din modurile de gatire precum: fierbere, gatire la foc mediu, gatire in abur, rumenire sau grill.

 

     Functia autocuratare cu abur te va ajuta sa il curenti indata ce observi primele urme de murdarie, repede si eficient, totul in mod automat. Invelisul cuptorului din titan permite ca in cadrul unui ciclu de curatare in fata fortei aburului sa elimine cu succes orice urma de murdarie fara efort si fara a folosi un detergent specializat in curatenie. Intreg procesul de curatare dureaza 20 de minute iar apa folosita este incalzita pana la temperatura de 100 de grade care o transforma in abur.

 

Recomandare:

 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducere: Verifica pret redus

Aragaz Whirlpool ACMT 6332/WH, 4 arzatoare, Mixt, Grill, 6th Sense, Clasa A, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *