Aparat pentru preparat clatite Star-Light PMA-3012W, review

     Sa prepari singur in casa clatite dupa retete auzite sau de pe internet poate insemna o provocare daca esti la prima experienta de acest fel. Uneori cu putin ajutor, din partea celor dragi sau a unui aparat profesionist asemenea lui Star-Light PMA-3012W poate face ca lucrurile sa capete o turnura mai distractiva. Retete de acest tip se pot gasi oriunde pe internet, pe bloguri, in format scris sau vizual. Acestea pot fi utilizate atat dimineata la mic dejun sau seara la intalnirile cu prietenii. 

Aparat pentru preparat clatite Star-Light PMA-3012W, 1200W, Diametru plita 30cm, Temperatura ajustabila, Negru/Inox

   Sa folosesti un aparat asemenea celui de la Star-Light PMA-3012W nu este atat de greu, aparatul fiind dotat cu cu o suprafata plata rotunda ce asigura o buna distributie a caldurii. Aparatul iti da posibilitatea sa prepari o singura clatita, timpul relativ de executie fiind unul mic. Secretul unui desert perfect? Ingrediente proaspete, un strop de imaginatie, un pic de daruire si reteta este gata. Fie ca il asortezi alaturi de o cafea buna, un ceai cald sau o cana cu lapte alaturi de cei din familie sau prieteni, el reprezinta alegerea perfecta pentru un moment de rasfat bine meritat. Panoul de comanda este simplu si intuitiv, deci nu impune nevoia de a citi indrumarul tehnic, poate recomandat fiind cel de retete. Reglajul temperaturii se poate executa cu ajutorul unui termostat mecanic pe mai multe trepte de intensitate. Odata la punerea in functiune, un bel LED anunta utilizatorul ca acesta este in proces de preparare. Puterea maxima oferita utilizatorului este de 1200 W, suficient de  mare pentru activitatea de preparare de clatite.

 

     Sistemul de placti anti-aderente permite o curatare usoara dupa fiecare operatiune in parte. Deasemenea materialul antiaderent permite o usoara indepartare a aluatului pregatit astfel incat acesta sa nu se lipeasca pe suprafata. Aparatul este minunat, acesta fiind atractia in fiecare dimineata in bucatarie, atat pentru cei mici cat si cei mari. Timpul de preparare a desertului este de ordinul a cateva minute, deci nu trebuie asteptat prea mult timp pana cand totul este gata. Desertul poate fi gustat atunci cand e cald, aspectos, avand o mireasma la care nu vei rezista prea mult timp fara sa gusti. Sunt tare incantata ca ies niste clatite in forma rotunda perfecte, pufoase. Bate de departe alte marci mult mai scumpe.

 

Recomandare:

 

    Este alegerea perfecta daca doresti sa prepari un desert acasa rapid si gustos, un dispozitiv ieftin si placut la oferta curenta: Verifica oferta pret

 

    In plus, daca prinzi si reducerea actuala, il poti lua chiar mai ieftin de atat: Verifica pret actualizat

 

Aparat pentru preparat clatite Star-Light PMA-3012W, 1200W, Diametru plita 30cm, Temperatura ajustabila, Negru/Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *