Aparat multifunctional Sporter 7000A pret si pareri

  Sa aratam bine este o preocupare de care ne preocupa din ce in ce mai mult, si astfel cautam solutii pentru obtinerea unui corp tonifiat, cat mai vivace, dar totul se obtine doar cu efort sustinut zi de zi, dupa un program bine stabilit. Timpul este variabila care ne impiedica de multe ori sa mergem la sala de fitness, astfel ca nu ne ramane decat solutia de a mai iesi prin parc la alergat sau de a achizitiona un aparat fitness cat mai complet care sa ne ajute in antrenarea uniforma a corpului. Un astfel de aparat este si Sporter 7005A, un dispozitiv recomandat doar in cazul in care detineti un spatiu in locuinta proprie destul de mare, deoarece constructorii nu s-au delimitat in a oferi o gama de exercitii cat mai complexe la care sa te supui zi de zi in obtinerea rezultatelor dorite. Face parte din gama profesionista, deci in cazul acestuia poate fi folosit acasa sau poate fi vazut si in cadrul unei sali de fitness care te va ajuta sa experimentezi un numar de exercitii d etoate nivelele, complex sau intermediar. 

Caracteristici:

– Greutati incorporate: 45 kg;
– Greutatea maxima a utilizatorului: 110kg;
– Dimensiuni in stare asamblata: 128 x 113 x 195cm;
– Extensie pentru picioare;
– Dispozitiv pentru antrenarea bicepsilor;
– Cabluri din otel impletit acoperite cu cauciuc, diametru: 5 mm;
– Sistem de selectie rapida a greutatilor;
– Sezut si spatar confectionate din materiale confortabile;
– Bureti si mansoane din cauciuc pentru un plus de confort;
– Greutate neta: 80kg.

    Aparatul multifunctional Sporter 7000A este ideal pentru forta si fitness sau pentru antrenarea mai multor grupe musculare intr-un singur exercitiu, oferind o crestere a rezistentei si elasticitatii musculare. Vei fi surprins cat de repede masa musculara va creste in consistenta chiar dupa primele exercitii.

    Greutatile pot fi selectate din randul a mai multor placi acoperite cu vinil de 45 de Kg. Acestea sunt alcatuite din mai multe corpuri separate fiecare cantarind cate 10 Kg, 5 Kg si 3 de fiecare. Selectia greutatii pentru fiecare antrenament se face atasand un carlig de prindere ce asigura functia se siguranta la limita de greutate dorita.

    Arata bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de foarte buna calitate rezistente ce suporta o masa corporala de pana la 110 de Kg. Materialele care intra in constructia aparatului dau un plus de siguranta si calitate exercitiilor. Nu este greu de montat iar multitudinea de exercitii pe care le poti executa este un mare plus. Zona de scaun este una foarte confortabila avand un spatar ce poate fi reglat pe dimensiunea spatelui intr-o pozitie cat mai confortabila.

     Il poti folosi pentru urmatoarelele exercitii: picioare, piept, spate, biceps si umeri. Poti lucra cu el atat la un nivel intermediar, sau unul mai avansat, totul fiind legat de greutatile pe care doresti sa le ridici. In timpul folosirii acesta nu scartaie, iti da senzatia de siguranta oferind satisfactie la fiecare utilizare. Cu un minim efort poti lucra acum toate categoriile de muschi in limita a 110 Kg masa corporala. Cablurile sunt reaizate din otel si invelitecu cauciuc pentru a le proteja. Sezutul si spatarul sunt realizate din materiale speciale pentru a oferi un grad de confort sporit. Totodata, aparatul dispune si de bureti si mansoane din cauciuc pentru a asigura un plus de confort.

      In partea inferioara aceasta statie de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. In stare asamblata, acest aparat fitness masoara 128 x 113 x 195 cm.

 

Recomandare:

 

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara de pret, la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *