Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter pret si specificatii tehnice

        Fiindca nu mai este mult timp pana vin caldurile astazi am decis sa vorbim despre aparatul de aer conditiona Whirlpool SPIW 412 Inverter ca fiind una dintre cele mai inspirate solutii de climatizare daca iti doresti calitate, totul la un pret excelent. Whirlpool SPIW 412 Inverter este un aparat de aer conditionat cu un design modern care are o capacitate de racire de 12000 BTU si vine dotat cu tehnologie Inverter si numeroase filtre. 

 

       Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter are o capacitate totala de racire de 12000 BTU, acesta fiind ideal pentru o incapere de pana in 35 de mp. Pentru a simplifica modul de utilizare al acestuia, Whirlpool SPIS 412L este dotat si cu telecomanda cu control wireless de la distanta. Pentru functia de incalzire capacitatea de incalzire este de 12966 BTU, mult mai mare fata de racire, dar in acelasi timp clasa energetica este A+ fata de A++ la racire.

 

         Sistemul de admisie aer 4D airflow permite o distributie mult mai eficienta a aerului asigurand o racire rapida printr-un schimb rapid de volum de aer. In modul avansat poti seta variatia palelor, directia sau debitul de aer, astfe incat curentul produs sa nu influenteze sanatatea celor din jur. La interior aerul este directionat printr-o asa numita zona tunel pentru a asigura o trecere rapida si fara zgomot a aerului. Functia Arround U va folosi un senzor montat in telecomanda pentru a transmite unitatii interne temperatura din jur, lucru care implica o precizie mult mai buna la stabilitea temperaturii generale din camera.

 

         Functia 6th Sense Power Saver este sistemul de reglare inteligent al consumului energetic, care pe baza unui microprocesor prezent in interiorul unitatii  detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer in consecinta. Aceasta aliniere ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate. Functia Auto-Restart permite aparatului sa porneasca de fiecare data avand aceleasi setari folosite la ultima utilizare, caracteristica importanta care te va scuti de configurarea aparatului de fiecare data. 

 

        Whirlpool SPIS 412L iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv “Al 6-lea simt”. Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optim.

 

      Modul de distributie al aerului este diferit in functie de programul de lucru pe care il folosesti. Pentru functia de incalzire aparatul va distrubui aerul cald in zona podelei in timp ce pentru racire, fluxul de aer va fi distribuit mai mult pentru zona superioara.

    Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Al 6-lea Simt, Display, Filtru HD + HEPA, Auto Restart, Dezumidificare

      Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L este dotat cu mai multe functii interesante printre care:

4D admisie aer – asigura o racire rapida si un schimb de curenti de aer foarte rapid (acesta vine in premiera cu acest sistem inovativ)
Al 6-lea simt Airflow – aparatul de aer conditionat selecteaza in mod automat modul de functionare in functie de evolutia temperaturii din camera
Al 6-lea simt Power Saver – aparatul de aer conditionat intra in regim conservare energie atunci cand temperatura camerei este mentinuta la regimul termic setat.
Al- 6-lea simt Sleep – Aceasta caracteristica permite AC sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora, pana la 2 ° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte schimbarile de temperatura prea brusc

         Acesta sta bine si la capitolul filtre de protectie care iti vor asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritati: filtru HD – retine pana la 90% din particulele de praf, filtru Active Carbon – retine mirosurile neplacute.

 

         Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

 

Recomandare:

 

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

 

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

 

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Al 6-lea Simt, Display, Filtru HD + HEPA, Auto Restart, Dezumidificare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *