Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D racire de calitate la un pret excelent

      Vortex VAC-A24A1D este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat disponibile la vanzare pe piata din Romania. Un aparat de aer conditionat foarte bun la un pret imbatabil cu destul de multe optiuni in dotare si kit de instalare inclus. Designul este unul clasic alb minimalist cu un afisaj de tip LED unde ve-ti vedea informatii precum temperatura pricum si alte setari din program.

       Vortex VAC-A24A1D este un aparat de aer conditionat avand o capacitate de racire de 24000 BTU fiind suficient de puternic pentru a acoperi eficent un spatiu de birouri de pana la 55 mp.  Consumul energetic nu va da batai de cap nici unui utilizator, acesta fiind unul destul de redus, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta A atat pentru functia de incalzire cat si racire. 

     Cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare vei putea seta regimul e functionare asa cum doresti tu de la distanta, aria de acoperire a semnalului fiind de pana la 7 metri. Este cel mai ieftin aparat de aer conditionat disponibil pe piata avand aceste caracteristici bune de racire de 24000 BTU si clasa energetica A.

      Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie ventilare (disponibila in 4 trepte), functie incalzire, Auto Restart – repornire automata avand aceleasi setari de lucru, Dezumidificare – functie foarte utila deoarece elimina umiditatea din aparat protejand astfel la formarea mucegaiului, timer – timp de lucru prestabilit, sleep/night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte, Auto Clean – autocuratare interna prin rularea unui ciclu la temperatura ridicata care elimina umezeaza din interiorul gurii de evacuare pentru a elimina posibilitatea aparitiei mucegaiului, Turbo – functionare la capacitate maxima pentru a atinge valorile stabilite de utilizator in cel mai scurt timp. 

       Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D dispune de mai multe functii:

– functie de ventilare aer incapere
– filtru antibacterian
– filtru pentru retinerea particulelor fine de praf din mediul ambiant
– functie de incalzire

       In timpul functionarii acesta este silentios, zgomotul produs fiind aproape neobservabil (55 dB). 

Recomandare:

       E alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat  performant, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectat: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


      Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici   

 

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D, 24000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *