ūü•á Star-Light ACT-12WIFI, aer conditionat performant (review)

   Star-Light ACT-12WIFI ofera o solutie de climatizare ideala pe timp de vara, atunci cand caldura de afara devine insuportabila. Inclus in clasa A+/A++, cu functie incalzire/racire si sistem de comanda prin control Wi-Fi, se dovedeste a fi util indiferent de sezon, dar mai ales pe timp de vara. Cei 12000 BTU, sunt suficient pentru o camera de dimensiuni medii ca suprafata, (20-25 mp) cu un consum energetic minim. In locuintele de tip apartament, acolo unde incaperile sunt patitionate in spatii relativ mici, Star-Light ACT-12WIFI cu 12000 BTU aduce un aport considerabil starii de bine. Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI poate fi folosit all-season, vara folosind functia de racire iar pe timp de iarna il poti utiliza pentru functia de incalzire.

Avantaje, Star-Light ACM-09FORS:

 

‚Äď pret mic si calitate foarte buna

‚Äď putere 12000 BTU (Inverter)

‚Äď Consum redus de energie (A++ racire, A+ incalzire)

– Control de la distanta prin Wi-FI

 

Design, aspect exterior:

 

   Star-Light ACT-12WIFI, este un aparat de aer conditionat compus din doua unitati, ambele avand un design clasic de culoare alba, fara elemente care sa iasa in evidenta cumva, oferind strictul necesar unei bune functionari la pret accesibil. Acest design se va potrivi perfect cu spatiile de interior avand peretii vopsiti in alb, pentru mai multa lumina si spatiu. Raspunde la comenzile utilizatorului prin intermediul telecomenzii proprii asociate unitatii de interior. Unitatea de interior beneficiaza de sistem reglabil al gurii de evacuare ce directioneaza fluxul de aer conform cu unghiul de baleare al fantei de exterioare. Imi place cum functioneaza, este silentios iar functiile de incalzire/racire creeaza un microclimat ideal. Functia de control de la distanta iti da posibilitatea sa il comanzi folosind o aplicatie speciala instalata pe un smartphone propriu, conectat la internet. Trebuie sa privesti ca un avantaj important aceasta optiune deoarece gasesti casa intr-un ambient racoros, totul fara a depune eforturi suplimentare.

Performante tehnice:

 

¬†¬† Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI are o capacitate de racire/incalzire generala de 12000¬†BTU.¬†Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa¬†A++, cu un consum maxim de¬†1010 W/h¬†la racire si clasa¬†A+¬†cu un consum maxim de 990 W/h¬†la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul racire este de¬†162 kWh/an¬†si consumul de sezon energie la modul incalzire este de¬†667 kWh/an.¬†Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an¬†(√ģntr-o¬†zona cu conditii climatice medii).

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 12000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb

¬†¬†¬†¬† Indicii SEER si SCOP ce masoara randamentul standard in privinta consumului de energie, incadreaza aparatul de aer conditionat¬†Star-Light ACT-12WIFI la o medie de peste 5 puncte scor estimativ masurat. Este o valoare foarte buna avand in vedere ca majoritatea aparatelor de aer conditionate casnice se situeaza in jurul valorii de 5-6 pe scara SEER ‚Äď SCOP, peste aceste valori fiind acele unitati care au ca scop un uz industrial. Acest lucru este influentat si de tehnologia Inverter de la bord.¬†Aparatele de aer conditionat care prezinta tehnologia INVERTER sunt considerate superioare din punct de vedere al consumului energetic in raport cu aparatele de aer conditionat traditionale (fara INVERTER).¬†¬†

 

Ce este Inverter, si cum influenteaza functionarea?

 

    Intr-un sistem de aer conditionat care are la baza tehonologia INVERTER, temperatura in incapere este reglata fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Compresorul functioneaza la o viteza variabila, care permite un consum adaptat de energie la necesitatile de temperatura din camere. Astfel, acesta nu se opreste, doar viteza de functionare a acestuia este ajustata automat in functie de necesitati. Intr-un sistem de aer conditionat INVERTER, compresorul functioneaza la capacitate maxima pana cand temperatura este adusa la un nivel optim, dupa aceea, viteza acestuia fiind diminuata automat. Orice modificare de temperatura in incapere este detectata automat datorita senzorilor existenti, iar ajustarea acesteia se face printr-o usoara crestere de viteza in functionare, fara a fi necesara o repornire a compresorului. La prima vedere, o functionare continua a compresorului, ar fi considerata raspunzatoare pentru un consum ridicat de energie, insa ceea ce genereaza, cu adevarat, consumul ridicat de energie, este pornirea si oprirea cu regularitate a acestuia.

     In intreg procesul sau de prelucrare al aerului prin incalzire sau racire, Star-Light ACT-12WIFI foloseste un numar de filtre ce asigura o calitate a aerului superioara prin eliminarea impuritatilor existente astfel: La interiorul valvei de evacuare este prezent un filtru anti-praf HD lavabil ce asigura o eficienta sporita de pana la 95 % in eliminarea corpurilor straine de praf, scame sau polen, prezente in aerul respirabil.

 

Functii aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI:

 

     Functia de incalzire este utila in sezonul rece, atunci cand pana sa pornesti centrala alternezi incalzirea casei tale in zilele mai racoroase. Nu recomand ca solutie statica incalzirea prin AC deoarece consumul este destul de mare, fiind mai degraba o forma alternativa la centrala termica pe gaz. Atunci cand lucreaza ca un incalzitor, aparatul de aer conditionat ofera mult mai multa caldura decat daca este obtinuta de la sursele obisnuite (incalzitoarelor electric, calorifere, etc.). Prin comparatie cu o aeroterma sau un calorifer electric, utilizarea aparatului AC Star-Light ACT-12WIFI este mult mai economa, dar nu depaseste avantajele utilizarii unei centrale pe gaz. In general energia electrica este mai scumpa indiferent de sursa de caldura utilizata, aici avand un rol foarte important clasa energetica. Star-Light ACT-12WIFI se dovedeste a fi un aparat de aer conditionat eficient la incalzire, cu un consum minim, dovada fiind clasarea la incalzire ca eficienta A+.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere colectand 1,4 l/h de condens.

      Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Star-Light, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Sleep Mode asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

¬† ¬† ¬†Functia¬†Follow Me¬†aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura √ģn √ģncapere √ģn functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. √én acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite √ģn orice punct al camerei.

¬†¬†¬†¬† Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant¬†atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ‚ÄĚ CE ‚ÄĚ si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.¬†

     Functia de autodiagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

¬† ¬† Star-Light ACT-12WIFI ofera un raport foarte bun si in privinta zgomotului emis, functionarea sa fiind silentioasa pe tot parcursul zilei. In functie de treapta de ventilare aleasa, zgomotul masurat creste progresiv astfel; 32 dB ‚Äď treapta 1, 35 dB ‚Äď treapta 2, 43 dB treapta 3 si 50 dB treapta a 4-a. Dotat cu agentul frigorific de ultima generatie R32, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes aparatele traditionale, avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezinta doar o treime din pericolul incalzirii globale cauzat de refrigerantii traditionali. In comparatie cu agentul traditional, acesta are un volum de incarcare mai mic, ceea ce inseamna mai putin freon, mai putina poluare, fiind astfel clasificat netoxic.

Star-Light ACT-12WIFI ofera control rapid si performant al temperaturii locuintei tale, folosind tehnologii din noua generatie, totul cu un pret minim de achizitie si intretinere usoara

 

Recomandare:

 

      Star-Light ACT-12WIFI este alegerea perfecta pentru zilele calduroase de vara, un dispozitiv eficient disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

     Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 12000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *