Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI Inverter performante tehnice

        Star-Light ACM-09WIFI Inverter redefineste conceptul aparatelor de aer conditionat prin introducerea unei dotari care te va ajuta sa economisesti energie si sa obtii un mediu optim din punct de vedere termic din timp, fara a mai fi nevoit sa astepti atunci cand ajungi acasa, sa programezi aparatul de climatizare. Gandeste-te cat de interesant ar fi ca atunci cand ajungi acasa dupa o zi agitata de munca sa gasesti acasa cele 20 de grade setate de pe telefon cu ajutorul unei conexiuni la internet. Star-Light ACM-09WIFI face acest lucru posibil, acesta avand incorporat in unitatea de interior un dispozitiv de receptie Wi-Fi care este capabil sa se conecteze la routerul de internet, ca apoi sa preia comenzi furnizare de utilizatori, pe baza unui cont de acces, parola si username.  Poti face asta acum cu ajutorul unei aplicatii compatibile cu telefoanele inteligente cu sistem de operare Android/Ios. Aparatul de aer conditionat conectat la routerul wireless va prelua comanda data de tine de pe telefon si isi va duce temperatura la un nivel optim ca tu sa te bucuri de racoarea casei tale inca din primul minut.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

        Compus din doua unitati, una pentru interior si una pentru exterior, acesta se potriveste oricarui tip de design interior de la clasic la cel modern. Este construit din materiale de calitate, este compact si este optimizat si pentru un consum redus (clasa energetica A++). Are o putere de evacuare 9000 BTU fiind recomandat astfel pentru o locuinta de pana la 30 mp. 
       
       Un rol important in economisirea de energie este si tehnologia Inverter care permite functionarea graduala la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, dupa care reduce din activitatea compresorului pentru a mentine temperatura constanta. Un alt factor de calitate al tehnlogiei Inverter este si faptul ca aparatul de aer conditionat va fi mai silentios in timpul functionarii sale. 

        Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta si cu ajutorul telecomanzii din dotare: Ventilare – ventilare incinta in 3 trepte progresive, Dezumidificare:  functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Functie Jet – paletii din zona de evacuare aer fixeaza jetul de aer in directia in care o doresti pentru ca in timp aerul rece sa nu deranjeze si sa provoace probleme de sanatate, Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt.

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.

      Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.

      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 53 dB). Fata de multe alte dispozitive disponibile de pe piata, acesta include si kit-ul de instalare, fapt care te va ajuta sa economisesti o suma importanta la instalarea acestuia.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *