Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN performante bune la racire

     Star-Light ACM-09BIN este alegerea perfecta pentru sezonul calduros, un aparat de climatizare modern care isi va dovedi utilitatea in zilele calduroase de vara. Pe cat de simplu pare acesta isi va desfasura activitatea in bune conditii chiar si atunci cand limitele termice sunt atinse la maxim. Din punct de vedere al designului nu sunt multe de spus, acesta fiind adeptul unui aspect mai degraba clasic, carcasa pentru unitatea de interior fiind de culoare alb imaculat, un avantaj daca ai de gand sa il instalezi in interior si acesta vrei sa nu iasa prea mult in evidenta. In zona frontala, unitatea de interior este dotata cu un afisor LED care va indica temperatura setata la care acesta sa functioneze.

 

     Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinsa mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic. Dovada este si incadrarea acestuia in clasa de consum A+ pentru functia de incalzire si A++ la racire.

 

      Puterea de racire exprimata in 9000 BTU ii da acestuia posibilitatea de a fi eficient pentru incaperi de pana la 25 mp. Cu noua functie de incalzire, acesta va putea fi folositor chiar si in sezonul friguros si sa nu fie astfel un simplu obiect decorativ. Punerea sa in functiune este un proces rapid si simplu, mai ales ca beneficiaza de telecomanda cu control de la distanta.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus

     Programele de lucru sunt optimizate astfel incat sa raspunda intr-un mod profesionist tuturor solicitarilor din partea utilizatorilor astfel: functie ventilare – 3 trepte progresive, functie dezumidificare – elimina excesul de umezeala care poate cauza grave probleme ale sistemului respirator si aparitia mucegaiului, Sleep/Night Mood –  functionare silentioasa pe timp de noapte si Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt. Deasemenea intreg procesul de functionare poate fi monitorizat indeaproape cu ajutorul timerului, care poate programa intervalul de functionare al aparatului. 

 

    Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.

      Iar in cazul in care te-ai decis ca acesta va face parte din interiorul casei tale, te anunt ca nu vor fi si alte cheltuieli suplimentare deoarece partea de instalare si manopera vin la pachet, aparatul beneficiind de instalare si kit de instalare in pachetul standard. 

 

Recomandare:

 

      Star-Light ACM-09BIN este alegerea perfecta pentru zilele calduroase de vara, un dispozitiv eficient disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

     Beneficiaza de garantie standard 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

 

     Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *