Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE performante excelente la racire

       Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE este o optiune interesanta daca te gandesti la o solutie de climatizare moderna, care sa implice numeroase tehnologii de ultima generatie asa cum se intampla in cazul aparatelor de aer conditionat Samsung. Desi oferta este una variata pe piata, am ales un brand de renume, Samsung AR09KSFHBWKNZE apropiindu-se perfect de nevoiele personale, si anume acesta va fi folosit pentru o camera de 25 mp. Puterea maxima exprimata in BTU, 9000 BTU, este valoarea optima pentru aftel de suprafete, o valoare optima care sa imi furnizeze siguranta in ceea ce priveste obtinerea rezultatelor dorite, cu un minim de consum energetic. 

       Ca design, aparatul nu iese in evidenta cu nimic in plus, acesta beneficiind de un design as spune clasic, in care culoarea alba este cea predominanta. Nu as vedea acest lucru un dezavantaj, mai ales ca se va potrivi perfect cu peretii albi, reusind astfel sa nu iasa in evidenta prea mult in interiorul camerei. Incadrarea energetica pentru acest model este de A+ pentru functia de incalzire (10920 BTU) si de A++ pentru functia de racire (8530 BTU). Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus.  Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al Unitatii Interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). 

      Chiar de la distanta acesta poate fi controlat folosind telecomanda din dotare care permite reglarea regimului termic in mod preferential, aria de actiune pentru semnal fiind de pana la 7-8 metri.

       Modul de operare optim pentru aparatul de climatizare Samsung se incadreaza in urmatoarele valori de temperatura de -5 grade si 46 de grade Celsius la interior in cazul functiei de racire si de -10 grade pana la 24 de grade Celsius in cazul in care vei folosi aparatul pentru functia de incalzire. Capacitatea nominala la incalzire este de 730 W in timp ce la racire 950 W. Debitul de aer evacuat de unitatea externa este de 27 metri cubi in decurs de un minut.

     Conform indicilor SEER care stabileste eficienta aparatului, Samsung AR09KSFHBWKNZE obtine un scor foarte bun atat pentru randamentul sezonier la racire SEER de 5.6 si de 3.8 pentru functia de incalzire.

      In mare principalele functii de care dispune aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE sunt urmatoarele:  – functie Ventilare – Ventilare aer incapere – Functie Turbo Jet – Reduce temperatura pana la 18 grade Celsius in maxim 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode – Auto Restart – Aparatul de aer conditionat isi reia functionarea folosind vechile setari chiar si atunci cand intervine o pana de curent – Dezumidificare – O functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului – Timer – Aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit – Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Fast Cool – racire intensa, Auto Restart – aparatul reporneste avand aceleasi setari de lucru, etc.

       Caracteristica Good Sleep de la Samsung creeaza un climat confortabil ideal in dormitorul dvs. regland in mod precis temperatura si indicele de umiditate. 

      In timp aparatul are nevoie si de asa numita curatare interna care se poate face apeland la functia de autocuratare care presupune pornirea schimbatorului de caldura care prin asigurarea unui nivel termic de caldura optim, va elimina urmele de umezeaza care in timp pot duce si la aparitia mucegaiului. Un alt detaliu care nu ar trebui sa iti scape din vedere este si silentiozitatea aparatului, capitol la care Samsung AR09KSFHBWKNZE reueseste sa se incadreze in limite destul de bune, fiind considerat astfel un aparat destul de silentios (48 dB zgomot unitate interioara).

       Sistemul de filtrare HD 60 ofera posibilitati multiple de protectie prin prezenta unui filtru cu protectie dubla, proiectat pentru a capta particulele de praf din atmosfera dar si bacterii care pot favoriza aparitia mucegaiului. Filtrul Full HD ofera o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat intr-un aer curat si energizat. Si curatarea filtrelor este convenabila. Tot ce trebuie sa faceti este sa spalati filtrele cu apa, pentru a le curata. 

      Odata ce aparatul atinge temperatura ideala, acesta ntra in modul Stand by, care permite obtinerea unei valori de consum excelente prin faptul ca consumul energetic este 0. Aparatul isi reia ciclul de functionare normal in momentul in care temperatura nu mai este respectata conform criteriului setat de utilizator. 

       La interval de cateva zile este recomandat sa pornesti macar o data modul de functionare autocuratare, functie care implica aer cald care usuca umezeala care se poate acumula in timp in angrenajele aparatului, evitand astfel transformarea acesteia in mucegai si  imprastiarea in toata casa. Zgomotul pe care il produce in timpul functionarii este aproape insesizabil acesta fiind foarte silentios.

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *