Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVB performante excelente si pret accesibil

      Fiind vorba de zilele caniculare care vor fi destul de dese si anul acesta, iti recomand sa te uiti inca de pe acum la un aparat de aer conditionat, care sa raspuna cerintelor tale raportate la spatiu dar si buget in acelasi timp. Heinner HAC-12INVB este un aparat de aer conditionat pentru care nu ai nevoie de un buget planificat de foarte mult timp, pretul sa de achzitie fiind unul foarte accesibil. Dar sa vedem acum care sunt atuurile sale, si anume, pretul de achizitie care este unul foarte rentabil, dar si dotarile care vin in numar mare la toate capitolele.

      Din punct de vedere al designului, atat unitatea de interior cat si cea de exterior sunt de culoare alba astfel incat sa se potriveasca cu usurinta oricarui design de interior. Unitatea de interior are o fanta usor curbata spre interior pentru a parea astfel mult mai slim si este dotata si cu un afisor de tip LED care va indica temperatura setata de tine la care sa functioneze aparatul.

       Este construit din materiale de calitate, este compact si este optimizat si pentru un consum redus (clasa energetica A++). Are o putere de evacuare 12000 BTU pentru racire si de 13000 BTu pentru functia incalzire, fiind recomandat astfel pentru o locuinta de pana la 25 mp. Capacitatea de evacuare aer unitate interioara este de 520 metri cubi de aer intr-o ora. 
       
       Un rol important in economisirea de energie este si tehnologia Inverter care permite functionarea graduala la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, dupa care reduce din activitatea compresorului pentru a mentine temperatura constanta. Un alt factor de calitate al tehnlogiei Inverter este si faptul ca aparatul de aer conditionat va fi mai silentios in timpul functionarii sale. 

        Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta si cu ajutorul telecomanzii din dotare: Ventilare – ventilare incinta in 3 trepte progresive, Dezumidificare (iClean):  functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Functie turbo – functionare aparat la capacitate maxima incalzire/racire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste de fiecare data avand aceleasi setari de lucru, etc. 

    Pentru economisirea energiei si confortul tau pe timpul noptii, este dotat cu functie Sleep, prin intermediul careia aparatul creste (racire) sau scade (incalzire) automat temperatura cu 1°C pe ora in primele doua ore, apoi mentine temperatura urmatoarele 5 ore, dupa care se opreste. Poti seta pornirea / oprirea aparatului oricand intr-un interval de 24h. Functia de detectare pierdere agent frigorific opreste automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul.

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtru catalizator rece este folosit pentru a elimina aparitia infectiilor bacteriene aeropurtate si de a reduce acumularea de electricitate statica. Nanoparticulele de argint care acopera acest filtru emit permanent ioni de argint pentru a elimina bacteriile.

      Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice. Schimbatorul de caldura de la unitatea exterioara este acoperit cu un strat hidrofilic pentru a imbunatatii eficienta transferului de caldura si a accelera procesul de degivrare. Acest strat protector protejeaza impotriva ploii, aerului sarat de mare si a altor elemente corozive. Designul unic al unitatii exterioare permite aparatului de aer conditionat sa porneasca si sa functioneze chiar si cand temperatura exterioara este de -15 grade Celsius atat pentru functia de incalzire cat si racire.

      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 60 dB). 

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVB Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *