Aeroterma ceramica Heinner HCH-L1500WH, performante tehnice

         Sezonul rece aproape ca a sosit, asa ca cel mai probabil temperaturile vor scadea din ce in ce mai mult iar frigul se va instala si in casa ta. Astfel cel mai recomandat in perioada aceasta este gasirea unei solutii de incalzire, asa cum este si aeroterma ceramica Heinner HCH-L1500WH. Heinner HCH-L1500WH este un produs eficient, certificat conform cu noile norme de siguranta ce aduce un aport considerabil de caldura casei tale si nici nu consuma foarte multa energie. Pana si pisicile il adora, conform reclamei celor de la Heinner, un produs ce ofera caldura care face ca acestea sa toarca in preajma lui. Principalele functii si avantaje oferite de acest aparat de incalzire ceramic sunt urmatoarele:

– Nivel de zgomot: 80 dB;
– Termostat ajustabil
– Protectie supraincalzire
– Protectie anti rasturnare

 

Heinner HCH-L1500WH, design inovator:

        Arata bine ca design, este compacta iar forma sa plata ii confera acesteia o stabilitate foarte buna oriunde ai pozitona-o. In partea din spate aceasta are o grila de pe unde trage aerul urmand apoi ca aerul sa fie prelucrat prin camera unde se gaseste si rezistenta termica unde este incalzit si evacuat la exterior prin partea din fata. Radiatorul este prevazut cu element de incalzire ceramic (PTC) oferind astfel aparatului o durata mai lunga de functionare .

       Aeroterma are o putere de 1500 W care poate fi selectata progresiv in una din cele doua trepte de putere la 700/1500 W. Cu setarea Silence te poti bucura de caldura in liniste, aparatul generand un zgomot de pana in 52 dB. Ca eficienta, caldura emisa de aceasta este eficienta pentru spatii de pana in 80 mp. Ai un consum redus de energie datorita termostatului ajustabil, care opreste functionarea aparatului cand nivelul de incalzire setat este atins.

       Sistemul de siguranta cu protectie la supraincalzire opreste automat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme de ordin tehnic sau este depasita o temperatura maxima admisa. In cazul in care aparatul este rasturnat accidental sau nu sta pe un plan perfect drept, comutatorul de protectie in caz de rasturnare va opri functionarea aparatului, evitand astfel situatii neplacute.

 

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, o aeroterma performanta de la Rowenta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

      O poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *