√ Royalty Power Juicer – Storcător de fructe (review)

    Royalty Power Juicer este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi cat de curand un storcator de fucte si legume performant care sa iti ofere ajutorul atunci cand pregatesti gustari naturale din alimente vegetale. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox ce ofera o experienta calitativa in timpul utilizarii sale. Royalty Power Juicer poate fi caracterizat ca avand un design compact si ergonomic fiind o mandrie in oricare bucatarie, inclusiv a ta.

      E asa de greu cand ai idei si nu ai cu ce sa la pui in practica, lucru ce se va schimba radical odata cu noul storcator de fructe si legume Royalty Power Juicer. Acesta are o putere de aproximativ 850 W suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Viteza maxima de rotatie atinsa de motor ajunge la 16800 de rpm. Vei putea pregati cu usurinta fructe sau legume de diferite dimensiuni. Orificul superior de introducere a fructelor prezinta o deschidere mare in diametru 7.2 cm, fapt care permite utilizarea fructelor si legumelor in starea lor naturala, fara a mai fi taiate in mai multe bucati. Acesta are 2 trepte de viteză de procesare pentru fructe si legume moi și tari. Sita din inox estre extrem de rezistentă, se curăță foarte ușor, iar lamele ascuțite asigură o tăiere perfectă a fructelor și legumelor, indiferent de dimensiunea acestora.

 

     Modul de operare este simplu si intuitiv, utilizatorul avand posibilitatea de a controla aparatul prin intermediul unui potentiometru ce fixeaza pozitia 0 pentru oprit si 1 si 2 pentru cele 2 viteze de lucru. In functie de duritatea alimentelor, acest storcator de la Royalty beneficiaza de doua trepte viteza pentru a ridica eficienta acestuia la cel mai inalt nivel. De exemplu am reusit sa toc ridichii, telina si conopida la un loc cu usurinta, aparatul nu s-a blocat deloc, reusind sa duca la bun sfarsit task-ul initial. Felierea, macinarea merelor, gutuielor si legumelor pentru shake-uri, pentru omogenizarea ingredientelor sunt operatii simple pe care le indeplineste cu succes.

 

    Acesta este prevazut cu un bol special de capacitate 1 litru. Pulpa rezulata este sticata in compartimentul de capacitate 1 litru. Recipientul de colectare a sucului are o capacitate de 600 ml, astfel vei putea prepara o băutură delicioasă și sănătoasă pentru întreaga familie. Pulpa colectată o poți folosi pentru prepararea diverselor paste din fructe și legume pentru cei mici. Pentru siguranță în utilizare și confort sporit, storcătorul de fructe beneficiază de un sistem de blocare ergonomic.

 

     Lamelele de inox de la interior, pot fi usor demontate pentru a fi trecute prin procesul de curatare. In rest, celelalte parti fizice ale aparatului pot fi sterse usor cu o carpa de bucatarie, fiind exclus masina de spalat vase. Paharul din plastic transparent care stocheaza tot sucul rezultat este gradat si beneficiaza de un capac cu duza de protectie antistropi. Cred ca nu exista operatiune in bucatarie la care sa nu il implicati si pe acesta. Te vei bucura de el inca de la prima vedere iar multitudinea de functii si accesorii te va ajuta sa prepari mult mai usor orice suc natural din fructele iubite.

 

Recomandare:

 

        Consider ca este un dispozitiv performant ce nu ar trebui sa lipseasca din dotarea niciunei bucatarii foarte util si la indemana chiar si pentru cei neinitiati in arta gatitului: Verifica oferte pret

 

         Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *