Troler KRING Bitang Walk, pret, specificatii design (review)

   Daca iti place sa calatoresti iar motto-ul “I love to travel in the world” ti se potriveste si tie, atunci ai nevoie de un troler personalizat cu un design unic, asa cum este si KRING Bitang Walk. Problema este ca majoritatea modelelor disponibile in piata pentru achizitie vin cu un design mai sobru, iar faptul ca nu au personalitate proprie afisant un design unic, fac astfel sa nu se potriveasca persoanelor dinamice, iubitoare de calatorii si de experiente unice. KRING Bitang Walk este un troler avand o constructie din ABS, de culoare alba, cu intertii grafice al unui oras ce urmeaza a fi descoperit in vacanta aleasa. Este un model ce beneficiaza de 3 dimensiuni specifice, de 55/65/75 cm, varianta de 55 cm fiind cea recomandata pentru a fi folosit ca bagaj de mana.

   Un astfel de troler este excelent in cazul in care la interior sunt transportate obiecte fragile. Pentru mine aceste trolere rigide din ABS sunt o descoperire foarte recenta, iar daca pana acum nu am avut decat modele clasice din panza, care de regula se cam strica si cel mai repede, Kring Brutus ABS+PC, a fost acel zvac care mi-a zis, acum e randul sa incerc si altceva. Bineinteles sunt avantaje si de o parte si de alta, spre exemplu cu un astfel de troler din ABS e mai greu sa te organizezi cu spatiul in masina, materialul rigid nu permite sa il mai impingi pentru a mai compacta forma, dar in cazul calatoriilor ce implica tren sau avion, consider ca e o alegere mult mai buna ca material si rezistenta.

 

     Un alt aspect important in alegerea acestui troler a fost sistemul de siguranta, modelul de fata fiind dotat cu sistem cu cifru integrat pentru inchidere si siguranta in timpul transportului. Prima data codul setat este de 000. Pentru a pune codul dorit de noi la cifru, se ţine apăsat butonaşul din drepta cifrului şi se reglează cifrele alese. Impermeabilitatea poate fi un avantaj foarte mare pentru un troler, mai ales că la unele aeroporturi bagajele pot fi uitate în ploaie înainte de a intra pe banda de bagaje. Sau pur și simplu dacă plouă torențial nu există vreo protecție specială a bagajelor față de ploaie oferită de aeroporturi.

 

    Un alt avantaj este spatiul bine compartimentat de la interior ce iti permite sa stochezi o multime de haine si alte lucruri personale fara a avea probleme pe parcursul calatoriei. Lucrurile sunt asigurate la interior prin intermediul a doua bretele textile ce pot fi ajustate in functie de cantitatea de bagaje astfel incat la transport toate lucrurile sa fie asezate in pozitie fixa si sa nu se rastoarne de o parte si de-a alta in interior. Celelalte compartimente sunt asigurate prin prezenta fermoarelor duble. Imi place acest troler deoarece toate lucrurile stau bine aranjate iar transportul acestuia nu necesita un efort fizic supraomenesc fiind cea mai simplă, comodă şi eficientă metodă de transport a bagajului.

       La fel de important este si partea artistica, cat de fiabil este sau ce alte dotari va avea pentru a fi astfel mai usor de manevrat de utilizator. KRING Bitang Walk ABS+PC este dotat cu 4 rotii mobile ce permit schimbarea rapida a directiei de mers, acestea preluand cea mai mare parte din greutate, efortul depus de utilizator fiind infim. De multe ori in drumul nostru suntem nevoiti sa parcurgem si anumite obstacole, intrari la metru, bare de protectie, iar astfel pentru a evita situatii de genul acesta, poti il poti apuca de cele doua manerele, unul pe verticala si altul pe orizontala. La drum drept, poti folosi manerul metalic ce se extinde prin simpla apasare a butonului de pe manerul central din plastic. Dupa ce iei mana de pe buton, acesta se blocheaza la inaltimea potrivita staturii tale. 

 

Recomandare: 

 

      Cand vine vorba de achizitionarea unui set de trolere posibilitatile sunt aproape nelimitate, brandurile cunoscute dar si micii producatori ofera diverse modele menite sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, KRING Bitang Walk fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Daca iei in calcul si reducerea actuala, iti raman bani suficienti si pentru o sesiune de shopping pentru a pune la cale ultimile detalii in privinta bagajului de calatorie: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *