Televizor LED, SmartTech SMT43A60FC1M1B1, review

     In general nu sunt adeptul lucrurilor scumpe, dar nici foarte ieftine, iar daca te orientezi bine prin ofertele curente, iti poti lua un televizor care sa surprinda placut, capabil sa redea imagini de calitate pe un ecran generos de 109 cm, asa cum se intampla in cazul modelului SmartTech SMT43A60FC1M1B1. Daca esti in cautarea unui televizor de dimensiuni mari, in mmentul de fata este una dintre cele mai bune optiuni, daca e sa facem o comparatie calitate/pret. Oferta este una destul de generoasa mai ales ca suporta rezolutii Full HD si beneficiaza de multiple sisteme de procesare imagine, pentru ca in final imaginea livrata pe ecran sa fie una de cea mai buna calitate. 

Televizor LED, SmartTech SMT43A60FC1M1B1, 109 cm, Full HD

       Interfata de utilizare este una destul de simplista, nu este un televizor care sa beneficieza de interfata Smart, singurele reglaje referindu-se la imagine, volum si setare canale. Imi place in schimb ca acesta este un model destul de subtire, nu ocupa mult spatiu in volum iar calitatea materialelor din constructia sa reproduc in mare parte asteptarile mele. Cele doua picioruse dispuse in mod simetric ofera un echilibru perfect pe orice suprafata.

 

       Ecranul mare de 109 cm, reda imagini clare, caracteristic rezolutiei Full HD (1920 x 1080 pixeli). Dinamica culorilor este foarte bine balansata, imaginile fiind excelent conturate atat din punct de vedere al contrastului cat si a cromaticii, Natura, cadrele dinamice se succed rapid, iar indiferent de viteza de transmisie informatie, imaginile isi pastreaza mai mut de 90% din informatia perceputa ochiului. Contrastul dinamic indica o valoare de 5000:1, luminozitatea pe imagini este de 240 cd/mp iar timpul de raspuns este de 8.5 ms. Astfel, toate aceste valori permit ca un utilizator obisnuit sa perceapa informatia redata pana la un unghi de 176 de grade.

 

       Sonorizarea este asigurata de catre cele doua boxe situate in simetrie, capabila sa emita pe iesire o putere de 16 W. Sunetul este un alt element care insoteste imaginile vibrante ca o completare care va tine captata pe toata lumea la ecranul generos. Selectia canalelor este disponibila atat in analogic cat si digital, gratie tunnerului DVB-T/C.

 

      La capitolul conexiune cu exteriorul, televizorul beneficiaza de o multime de porturi si alte iesiri astfel: intrare pentru PC (ideal n cazul in care vrei sa folosesti televizorul conectat la consola, Xbox, etc.), are 3 porturi HDMI si 2 intrari USB. Conectat la portul USB orice device de stocare cu continut media video sau poze, va rula fara probleme pe ecranul televizorului (functie de media player). Televizorul este unul foarte subtire, are un profil de numai 2.05 cm si are o greutate de 7,6 Kg. Puterea consumata este de 70 W(clasa A+).

 

Recomandare:

 

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor LED, SmartTech SMT43A60FC1M1B1, 109 cm, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *