Side by Side Star-Light SSM-532FBG, pret, pareri

      In general combinele de tip side by side sunt prezente in cadrul locuintelor pentru a deservi familii extinse, dar datorita evolutiei tehnologice din ultimul timp in privinta consumului energetic tot mai mic, din c in ce multi romani aleg sa foloseasca acest tip de aparat racire, pentru pastrarea alimentelor in cantitati mari, in conditii de maxima siguranta alimentara. Si preturile tind sa fie in ultimul timp mult mai mici pentru side by side, dar aici depinde si brandul, nivelul de dotari si cat de noi sunt tehnologiile implementate pe acestea. Noi astazi ne-am orientat catre un model mai accesibil, Star-Light SSM-532FBG, dar care pastreaza multe din calitatile de baza ale modelelor mai scumpe, si alte functionalitati care vin in ajutorul iubitorilor de tehnologie si confort, totul la un pret accesibil. Este un model gandit tehnologic pentru a obtine maximul de confort, consum minim, forma garantata acestui rezultat fiind prezenta tehnologiei No Frost, pe lista specificatiilor. Star-Light SSM-532FBG este o combina frogorifica side by side la pret bun pentru categoria sa, care merita atentia tuturor celor interesati sa faca un upgrade consistent. Panoul de comanda nu este unul tocmai comun, comenzile de setare temperatura pentru cele doua incinte fiind preluate prin simpla atingere (touch-screen). Alaturi se regaseste un display LED ce monitorizeaza in timp real temperatura inregistrata la interior si setarile active.

 

  Star-Light SSM-532FBG este o combina frigorifica care nu face rabat la calitate atunci cand vine vorba de design. Avem asadar de a face cu un design din sticla neagra, foarte atractiv din punct de vedere vizual. Finisajele rafinate si aspectul plat aduc puncte importante in tinuta eleganta a acesteia. Usile in format vertical sunt prevazute cu manere incorporate in corpul principal mult mai rezistente fata de clasicile modele din plastic la exterior de care eram obisnuiti sa le vedem in special la Arctic. Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente. Dispunerea rafturilor in pozitie verticala pe cele doua parti laterale, faciliteaza un transfer minim de temperatura cu exteriorul deoarece nu mai esti nevoit sa deschizi intreaga incinta pentru a ajunge la alimentele dorite. Combina frigorifica Star-Light imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica, consumand cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice F.

 

Obtine zilele acestea un discount suplimentarde 10 % la achizitia unei combine frigorifice tip side by side, daca o comanzi de aiciVezi oferta

 

Side by Side Star-Light SSM-532FBG, 532l, Clasa F, Display, Total No frost, H 178cm, Sticla Neagra

 

 

1. DESIGN EXTERIOR SI FUNCTIONALITATI

 

    Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium pozitionat in afara aparatului pe usa, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, de unde pot fi selectate toate functiile aparatului inclusiv reglajul de temperatura. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Functie Eco, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa si Child Lock. Accesul la interior se face prin intermediul a doua usi laterale care deschid sectiuni separate a frigiderului avand avantajul de a conserva astfel mult mai bine aerul rece de la interior. Star-Light SSM-532FBG imparte intreg volumul intre frigider si congelator, primul fiind pozitionat in zona superioara iar congelatorul in partea de jos a aparatului. Display-ul digital este usor de folosit, ajutandu-te sa setezi printr-o simpla atingere functiile aparatului frigorific, in functie de alimentele depozitate.

Side by Side Star-Light SSM-532FBG, 532l, Clasa F, Display, Total No frost, H 178cm, Sticla Neagra

 

2. ORGANIZARE SPATIU FRIGIDER SI CONGELATOR

 

    Star-Light SSM-532FBG ofera un spatiu vast la interior astfel incat sa deserveasca acelui profil de familie numeroasa, compusa din mai multi membrii, oferind spatii bine delimitate atat in zone de refrigerare cat si congelator. La o capacitate totala de 532 litri, nu poti spune ca nu ai un loc suficient, acesta valorificand foarte bine fiecare coltisor prin prezenta a multor compartimente de dimensiuni variate. Aparatul Star-Light SSM-532FBG care are tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si a congelatorului detine un singur compresor puternic este prevazut cu o electrovalva, ce permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica Star-Light SSM-532FBG avand sistemul de racire No Frost, umiditatea din aer ce se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor extrage caldura din zona de refrigerare/congelare si se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare, utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Star-Light este obtinut prin sistemul Eco Cooling unde termostatul comutat în această poziţie va selecta automat temperatura ideală de păstrare a alimentelor cu un consum minim de energie electrică. Sistemul Multi Air Flow functioneaza la toate nivelurile si ofera o buna circulare a aerului pentru a scimba temperatura rapid si a mentine un regim constant in tot volumul sau. 

 

3. Star-Light SSM-532FBG, PARTAJAREA SPATIULUI LA INTERIOR

 

   Acest model ce foloseste o tehnologie de racire dinamica No Frost prin ventilare, ce mentine un control asupra aerului si umiditatii, partajeaza intreg volumul sau de 532 litri, astfel intre frigider si congelator: zona de frigider are un volum net total este de 335 litri, organizat pe 4 nivele de rafturi iar congelatorului ii revin restul de 197 litri, cu 5 compartimente de depozitare. Odata deschisa usa de acces, comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia in zona de sus de refrigerare. Dupa cum am precizat mai sus, produsul face parte din gama No Frost, ceea ce insemna ca temperatura in interiorul frigiderului este uniforma si constanta, astfel incat sa nu mai existe pucte de acumulare a ghetii. Aceasta noua tehnologie permite un consum mult mai redus de energie care se va vedea la facturile curente luna de luna.

 

     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei cu propria usa de acces se afla compartimentul Fresh Plus Box etans cu 2 sertare unul de tip box si altul exterior, de depozitare a legumelor si a fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.

 

       Cele 2 usi ale frigiderului cu maner integrat orizontal cu sistem de deschidere spre dreapta/stanga sunt echipata cu 5 suporturi fixe pe cele doua usi pentru o compartimentare specializata. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

 

    Aparatul are iluminare Eco Led premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Star-Light SSM-532FBG are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. 

 

    Corpul de congelare este pozitionat in partea de jos a combinei avand 2 compartimente tip sertar pe sine etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. In acest corp deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 2 rafturi independente ce se gliseaza la exterior. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. 

 

      Star-Light SSM-532FBG are un grad de izolare excelent avand asftel o autonomie de a rezista fara curent electric de pana la 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     

   Pe partea de functii si tehnologie Star-Light SSM-532FBG detine urmatoarele: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Star-Light SSM-532FBG avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Star-Light SSM-532FBG are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing se protejeaza alimentele deja congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede.

Side by Side Star-Light SSM-532FBG, 532l, Clasa F, Display, Total No frost, H 178cm, Sticla Neagra

 

      Eficienta energetica oferita de acest Side by side Star-Light SSM-532FBG este foarte buna, avand clasa F, cu un consum anual de energie de 401 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,16 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Interiorul nu mai este supus procesului de inghetare, astfel efortul depus de aparat pentru a mentine temperatura la parametrii normali este mai mic, la fel si consumul energetic. Punerea in functiune a aparatului asigura un confort impresionant si din punct de vedere al zgomotului, de numai 43 dB. In plus, tehnologia Cycle Balancing ajuta si mai mult la reducerea nivelului de zgomot. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 179 x 89.5 x 69 si o greutate de 99 Kg. 

 

Recomandare:

 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

 

     Mai multe imagini si specificatii tehnice gasiti si in pagina producatorului disponibila aici

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Side by Side Star-Light SSM-532FBG, 532l, Clasa F, Display, Total No frost, H 178cm, Sticla Neagra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *