Set 5 tablouri Agnesse, pret, specificatii design

    Când vine vorba despre arta abstractă, părerile sunt împărțite. Unii preferă tablourile ale căror subiecte sunt clare și ușor de observat ( natură statică, portrete, peisaje etc) și acuză arta abstractă de o desprindere de realitate și o viziune greu de pătruns. Într-adevăr, arta abstractă prezintă o distanță față de realitate și folosește o ”limbă” vizuală bazată pe forme geometrice și culori. Reprezentarea unui subiect se bazează doar parțial pe reprezentarea sa reală iar uneori, deloc.

 

Set 5 tablouri Agnesse

 

    Agnesse este un set format din 5 tablouri abstracte, ce infatiseaza forme geometrice neregulate, intr-un complex de culori de care ne place, avand urmatoarele dimensiuni:

 

1 tablou cu dimensiunile 20×60 cm
2 tablouri, fiecare cu dimensiunile 20×40 cm
2 tablouri, fiecare cu dimensiunile 20×50 cm

 

     Daca preferi acest gen de arta, sunt sigur ca acestea se vor potrivi de minune spatiului de locuit de acasa. Designul sau urmareste sa afiseze arta peisagistica a unei verande, in linii abstracte impodobite cu numeroase flori de culori diferite. Designul abstract lasa in opinia celor din jur care analizeaza taboul sa adauge de la sine o nota personala de gandire. Agnesse are o constructie din Material: 100% MDF imprimat cu grosimea 2.7 mm, rama din 100% PVC cu grosimea 22 mm. Este o alegere interesanta de decorare a casei, mai ales ca nu este nici costisitor.

 

Recomandare:

 

    Pretul este unul foarte bun pentru detaliile oferite, materialele premium dar si impresia generala pe care o lasa, aceea de premium: Vezi oferta pret

 

   Deasemeneaz, zilele acestea acest set poate fi achizitionat avand si un discount semnificativ de pret: Vezi pret actualizat

 

Set 5 tablouri Agnesse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *