Scaun de birou Kring Billy, pret, specificatii design

  Majoritatea dintre noi dorim sa beneficiem de maximul de confort atunci cand perecem mai multe ore la birou in fata calculatorului deoarece in timp o pozitie neadecvata ne poate aduce grave probleme de sanatate. Pentru acest lucru, primul pas ar fi achizitia unui scaun de birou ergonomic, Kring Billy fiind un astfel de model, cu o constructie solida si confortabila ce reuseste sa se incadreze si in limita de buget, pretul sau incadrandu-se in zona accesibila. Pentru uzul propriu, sau in cadrul unei sali de sedinte, Kring Billy, este optiunea ideala pentru confort si accesibilitate. 

Scaun de birou Kring Billy, material textil, Gri

 

     Sezutul este prevazut cu burete tapitat din material textil de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Billy are un design ce continua aceleasi detalii de calitate superioara, din zona de sezut. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. 

Scaun de birou Kring Billy, material textil, Gri

 

       Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Tot pentru confort, Kring Billy vine echipat si cu manere de sprijin su roti pentru o deplasare mai facila dintr-o locatie in alta.

 

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 10.9 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg. 

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Billy este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou Kring Billy, material textil, Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *