Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH, pret, pareri

     Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH este o alegere perfecta pentru a o folosi in spatii mai putin generoase in mp, avand un format compact datorita designului vertical. Culoaral alb mat de la exterior face posibila integrarea acesteia cu usurinta in orice mediu si spatiu, datorita culorii conventionale de alb, unul clasic cu care ne-am invatat inca de la primele aparitii din acest domeniu. Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH este una versatila, deoarece poate fi utilizata si pentru functia sa de frigider, astfel ca in caz de necesitate poate lua cu succes locul unui frigider clasic, de dimensiuni mai mici. Pentru deschidere, trebuie sa ridici usa usa acesteia in sus, formatul fiind unul specific lazilor frigorifice, Mecanismul mecanic apasat la inchidere, bloceaza accesul usii, astfel incat aceasta sa ramana frema pe pozitie inchisa si sa nu se deschida in mod accidental. 

Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH, 142 l, Functie Frigider, Clasa F, Alb

   Setarea temperaturii din compartimentul de congelare poate fi facuta simplu si rapid de la butonul din exteriorul lazii. Ai la dispozitie 6 trepte de racire. Optiunea Super Congelare iti permite sa congelezi o cantitate mare de produse alimentare in cel mai scurt timp posibil. Poti vizualiza activarea acestei optiuni prin semnalizarea luminii LED aprinse. Durata maxima a optiunii Super Congelare este de pana la 52 de ore. Oprirea se va face in mod automat, evitand astfel supraincalzirea compresorului si a ventilatorului. Atunci cand crezi ca este oportun utilizarea acesteia intr-un mediu casnic, ai posibilitatea sa i transformi in frigider. Pur si simplu, activezi functia frigider, si totul este gata.

Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH, 142 l, Functie Frigider, Clasa F, Alb

 

   Consumul energetic este la fel de important ca si celelalte aspecte, lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH fiind incadrata in clasa de energetica F care implica un consum de 228 kWh Controlul termic se face prin modificarea parametrilor functionali electronic, prin intermediul consolei digitale de la baza aparatului. Temperatura este monitorizata digital, parametrii fiind afisati pe un display extern, mentinut la un nivel constant. Consumul energetic zilnic ajunge la o valoare de 0,52 kWh. Lada este dotata cu o izolatie de calitate, asigurandu-se astfel un consum redus de energie si o functionare mult mai eficienta in procesul de racire, pastrand alimentele la o temperatura constanta pentru mai mult timp. Interiorul este iluminat LED, pentru a avea o perceptie vizuala optima, indiferent de momentul zilei in care doresti sa o folosesti.

 

      Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

 

    Interiorul este la fel de bine organizat si cuprinde 2 zone in care pot fi depozitate alimentele, un cos de sarma cu doua compatimente cat jumatate din lada frigorifica iar cealalta jumatate este organizata ca open space, zona in care poti depozita alimente de dimensiuni mari. Capacitatea de congelare pentru acest dispozitiv este de 6,5 Kg in 24 de ore. Pentru o racire mai rapida poti apela si la functia super-congelare care se foloseste de toate resursele energetice pantru ca fenomenul de congelare sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt. La interior combina frigorifica este dotata si cu un sistem de drenare eficient atunci cand esti pus in situatia sa o decongelezi. Decongelarea survine atunci la un interval de 2-3 luni de zile, atunci cand poti observa un consum energetic mai mare sau o eficienta la congelare sub nivelul standard. Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH are incorporat si un sistem de monitorizare a temperaturii de la interior: un semnal sonor poate fi auzit atunci cand temperatura creste dincolo de parametrii adecvati pentru conservarea alimentelor. Aceasta lada frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

 

     Important este si aspectul zgomotului de fond, lucru care poate deveni suparator in timp, doar ca la modelul de fata nu putem discuta de asa ceva, fiind mai mult decat silentioasa (nivel zgomot 42 dB). In cazul unei opriri necontrolate atunci cand apare o pana de curent, autonomia sa pana cand se dezgheata in totalitate este de aproximativ 30 de ore. 

 

Recomandare:

 

          Zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH, 142 l, Functie Frigider, Clasa F, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *