Kit Christams Edition oja semipermanenta Canni, recomandari

    Ce doamna sau domnisoara nu este pasionata de aspectul ei exterior si mai ales de manichiura si pedichiura. Dar cel mai important e ca doammele si domnisoarele sa aiba mereu o manichiura impecabila deoarece mainile sunt ca o carte de vizita. Si desi se pot face la un salon profesionist acum ca alternativa buna, le poti face si acasa folosind un set profesionist de oje semipermanente.

 

   Chiar daca pana de curand foloseam mai mult clasica manichiura cu oja aplicata la pensula,  anul acesta am decis ca este cazul sa aleg materiale mult mai profesioniste asa cum sunt gelurile semipermanente aplicate pe unghie. Rezistenta mai buna in timp, chiar si atunci cand obisnuiesc sa mut lucrurile prin casa sau sa particip activ la treburile gospodaresti, a reprezentat un test bun pentru aceasta noua alegere. Astfel am ajuns la concluzia ca manichiura cu oja semipermanenta mi se potriveste cel mai bine deoarece se pastreaza suficient pe unghii si arata profi si ofera o rezistenta mult mai buna fata de cea obisnuita.

 

   Consider ca acum nu mai este nevoie sa stam dupa plictisitoarele programari mai ales cum se intampla de sarbatori cand cu greu obtii un loc la programare in salon. Iti trebuie doar putina indemanare si instrumente bune ca totul sa fie gata de acasa, cu rezultate pe masura asteptarilor. Cel mai bine poti face asta folosind setul de oja semipermanenta in editie limitata de Craciun, denumita simbolic “Christams Edition”. Acest set despre care va vorbesc astazi contine o lampa UV led SunOne 48 W si 10 0je semipermanente Canni si baza si top coat si 2 pile.

 

  Toate accesoriile incluse in kit, sunt disponibile AICI

 

Kit Christmas Edition Oja Semipermanenta Canni, Lampa uv led SunOne 48 W + 10 oje Canni + Baza + Top + Stickere + 2 pile

 

    Pe langa toate acestea mai contine si 10 betisoare si un set de 200 de servetele PROTOUCH si un degresant de 50 ml. Ceea ce e mult mai interesant este ca contine si doua seturi de abtibilduri care va pot face manichiura mult mai vesela si mai originala. In plus mai gasim in acest set mai multe modele de aplicare ce contin motive de Craciun si un decor metalic de Craciun in numar de 5 bucati.

 

       Si ca totul sa fie mai usor acest set vine si cu instructiuni de utilizare ca toate doamnele si domnisoarele chiar si cele mai putin experiementate sa obtine cu succes din confortul casei lor o manichiura sau o pedichiura impecabila.

 

      Sper ca v-am convins ca acest set este o binevenit in orice casa ca sa ne ajute sa aratam mai bine. 

 

          Inainte de a pune punct acestui articol, iti recomand sa verifici pretul actualizat, deoarece de curand acest kit a intrat la oferta, avand un discount interesant: Vezi pret actualizat

 

Kit Christmas Edition Oja Semipermanenta Canni, Lampa uv led SunOne 48 W + 10 oje Canni + Baza + Top + Stickere + 2 pile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *