Frigider minibar Star-Light MBM-65FWH, pret, pareri

   In general frigiderele de tip minibar au un statut aparte datorita dimensiunilor mici ce fac sa ocupe un spatiu limitat din duprafata utila a locuintei. Acestea pot deservi atat local in ceea ce priveste o locuinta privata cat si in cadrul unitatilor de cazare pentru dotarea exclusiva a camerelor pentru a oferi un confort sporit al turistilor. Star-Light MBM-65FWH este un astfel de aparat, clasic as spune ca design, dar care ofera tot ce ai nevoie in materie d eperformante racire fara a compromite spatiu util din suprafata camerei. Acest model este ideal in ambele cazuri, reprezentand o solutie viabila din punct de vedere al raportului pret-calitate. Frigiderul compact Star-Light este perfect pentru spatiile reduse si poate fi folosit cu usurinta in camerele destinate odihnei datorita nivelului redus al zgomotului produs. Star-Light MBM-65FWH dispune la interior de o capacitate de aproximativ 65 de litri, fapt ceea ce il plaseaza in categoria minifrigiderelor.

 

  La interior, frigiderul dispune de mai multe rafturi pe toata inaltimea frigiderului, cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente. Usa care inchide incinta are pozitionati 2 suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Sistemul de deschidere al usii este cel standard, spre dreapta, dar poate fi oricand schimbat, spre stanga, acesta avand si proprietatea de reversibil. Manerul ce deschide usa este incorporat in rama metalica, fiind mult mai rezistent astfel fata de modelele din plastic prinse in suruburi. Rafturile sunt realizate din metal rezistent, asigurand astfel o durata de viata ridicata, iar materialele folosite si design-ul permit curatarea cu usurinta a interiorului.

Frigider minibar Star-Light MBM-67AP, 67 l, Clasa F, H 63 cm, Alb

 

     Sistemul de dezghetare frigider este unul mecanic, astfel ca in timp trebuie sa il decongelezi pentru a mentine aceleasi proprietati si performante la racire. Nivelul temperaturii de la interior poate fi reglat folosind termostatul cu control mecanic de la interior, la nivelul raftului superior. Reglajul se face in trepte, 5 trepte de racire fiind disponibile pentru a seta temperatura corespunzatoare. In timul functionarii zgomotul generat de acesta este aproape insesizabil, functionarea acestuia fiind una destul de silentioasa ~ 41 dB. 

Frigider minibar Star-Light MBM-65FWH, 65 l, Clasa F, H 63 cm, Alb

 

      Cei de la Star-Light au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice F. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.3 kW/h. Frigiderul cantareste aproximativ 16 Kg. Imi place foarte mult acest frigider, fiind foarte aspectos datorita cromaticii de negru mat, conform cu noile standarde de design din 2021.

 

Recomandare:

 

     Primesti garantie 2 ani plus transport rapid daca il comanzi de aici

 

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *